1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.BAHÇE'DEN G.SARAY'A DEV ÇALIM!
F.BAHÇE'DEN G.SARAY'A DEV ÇALIM!

F.BAHÇE'DEN G.SARAY'A DEV ÇALIM!

Alper için Fener devrede, işler karıştı!

A+A-

Galatasaray'ın transferine oldu gözüyle baktığı Alper Potuk için Fenerbahçe'nin yeniden devreye girdiği ve Eskişehirspor'a "Galatasaray ne veriyorsa fazlasını vereceğiz" teklifini sunduğu bildirildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet her an, her olayda kıyasıya sürüyor.

Şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran sarı lacivertli kulüp transferde Galatasaray'a önemli bir çalım atmaya hazırlanıyor. G.Saray'a transferinin gerçekleşmek üzere olduğu bilinen Eskişehirsporlu Alper Potuk için F.Bahçe kesenin ağzını açtı.

Eskişehir Başkanı Halil Ünal geçen hafta yaptığı "Alper için G.Saray ile anlaştık gibi" yönündeki açıklamasına rağmen F.Bahçe'nin bu transferde devreye girmesi Alper'in transferine başka bir boyut getirdi.

G.Saray, Alper için Eskişehirspor ile görüşmenin yanısıra oyuncu ile de anlaşmış ayrıca bonservis pazarlığında kırmızı siyahlı kulübe 4,5 milyon euro ve 2 oyuncu önermişti. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ise Alper G.Saray'ı istediği için bu teklifi düşünmeye başlamıştı.

Ancak F.Bahçe'nin takas oyuncu değil gerekirse 10 milyon euro gibi bir rakamı Alper'in bonservisi için vereceği ileri sürülüyor. G.Saray'ın F.Bahçe'nin teklmifine karşı nasıl bir tepki vereceği kesinlik kazanmadı ancak sarı kırmızılı kulübün Türkiye'deki hiçbir oyuncu için 10 milyon euro civarında bonservis bedeli ödemeyeceği biliniyor. F.Bahçe'nin bu adımı sonrasında Alper Potuk için iki büyük kulüp pazar günü oynanacak ligin son derbisinden önce bir kez daha karşı karşıya gelmiş oldu.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.