1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.BAHÇE'NİN KARARI DOĞRU, BİZİMKİ YANLIŞ
F.BAHÇE'NİN KARARI DOĞRU, BİZİMKİ YANLIŞ

F.BAHÇE'NİN KARARI DOĞRU, BİZİMKİ YANLIŞ

Galatasaray Basın Sözcüsü Ergün, Karabük maçının son dakikasındaki gol pozisyonlarının kesilmesine karşılık...

A+A-

Galatasaray’ın Karabükspor ile yaptığı karşılaşmanın uzatmalarında Burak Yılmaz gole giderken hakem Mustafa İlker Coşkun’un pozisyonu yarıda keserek maçı bitirmesine karşın önceki gün oynanan Kayseri Erciyes-Fenerbahçe maçında hakem Halis Özkahya’nın 4 dakika göstermesine rağmen daha fazla oynatması ve Emenike’nin bu anlarda bulduğu golle takımına galibiyeti getirmesi spor kamuoyunun gündemine oturdu.

gs-basin.jpeg

 

Sarı-Kırmızılı taraftarlar önlerinin kesildiği serzenişinde bulundu. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise, “Yanlış olan bizim maçta yapılandı. Akın devam ederken maç bitirilmez. Fenerbahçe maçındaki uzatmanın uzatması hakemin takdir hakkıdır. Ona söyleyecek bir şeyimiz yok. Son dakikadaki gollük pozisyonda maçın bitirilmesini kabul etmek mümkün değil” dedi.

CANER’İN HAREKETİ HERKESİN TÜYLERİNİ DİKEN DİKEN ETTİ

Fenerbahçe’nin K.Erciyes maçında Caner’in hareketinin cezalandırılmamasına inanamadığını dile getiren Şükrü Ergün, ‘’Televizyonda izleyen herkesin tüyleri dike diken oldu. O yüzdeki ifade bile çok şeyi anlatıyor. Cezalandırılmaması inanılmaz bir şey. Halis Özkahya’nın geçen sezonki Galatasaray – Feneebhçe derbisinde Meireles’in yüzüne tükürdüğünü rapor etmesine karşın, Tahkim’in tersi karar vermesi, Fenerbahçe maçlarında onun için bir özgüven kaybı yaratmıştır. Aksi mümkün mü? Hakeme güveniyorsunuz, tek yetkili sensiz diyorsunuz. Hakem iki rapor yazıyor, ikisine de itibar etmeyip, sen yalan söylüyorsun deyip, o iki raporun tersi karar veriyorsunuz. Bu muameleyi yaptığınız bir hakemin özgüven sorunu yaşamaması mümkün mü? Biz 2 hafta sonra Kadıköy’de yapılacak derbi öncesi hakem atamalarıyla ilgili kaygı taşıyoruz. Zaten bunu sezon başından beri yaşıyoruz. Ben bunu dile getirdiğim için ceza aldım’’ ifadelerini kullandı.

Bugün

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.