1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.BAHÇE'YE KÖTÜ HABER! RESMEN AÇIKLANDI.
F.BAHÇE'YE KÖTÜ HABER! RESMEN AÇIKLANDI.

F.BAHÇE'YE KÖTÜ HABER! RESMEN AÇIKLANDI.

F.Bahçe'ye kötü haber! Resmen açıklandı.

A+A-

Jeremain Lens Osmanlıspor maçında oynayamıyacak!
Feyenoord maçında gösterdiği performansla futbolseverlerin takdirini toplayan Jeremain Lens Fenerbahçe'nin Osmanlıspor maçı kadrosuna alınmadı.

1-20161001194040.jpg

Fenerbahçe'de Jeremain Lens sıkıntısı... Sarı Lacivertliler'in bu sezon Premier Lig takımlarından kiraladığı ve takıma katıldığı günden bu yana performansıyla taraftarın gönlünde kısa sürede taht kuran Jeremain Lens, yarın akşam oynanacak olan Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Gregory van der Wiel de sakatlığı sebebiyle 18 kişilik kadroya alınmadı.

Feyenoord maçındaki müthiş mücadelesi ve 78. dakikada attığı harika deparla futbol kamuoyunun gündeminde ilk sıraya yerleşen Lens, hem maç içinde aldığı darbeler hem de attığı sprintin etkisiyle adalesinde zorlama hissederek oyundan alınmış ve yerini Alper Potuk'a bırakmıştı.

İşte Fenerbahçe'nin Osmanlıspor maçı kadrosu:

Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Anıl Demir, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef de Souza, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.