1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. FACEBOOK ARTIK PARA KAZANDIRACAK!
FACEBOOK ARTIK PARA KAZANDIRACAK!

FACEBOOK ARTIK PARA KAZANDIRACAK!

FACEBOOK ARTIK KAZANDIRACAK!

A+A-

Sosyal medya devi Facebook, Google’ın başarılı video paylaşım platformu YouTube’a rakip olmaya hazırlanıyor.

F8 Gelişitirici Konferansı’nda açıklamalarda bulunan sosyal medya devi video paylaşım alanında söz sahibi olmak için çalışmalarına hız veriyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, teknoloji devi Google’ın başarılı video paylaşım platformu YouTube’a rakip olmaya hazırlanıyor. Günde 3 milyardan fazla video izlenen Facebook, YouTube’un pazar payına göz dikti. Reklam gösterme konusuna son yıllarda ağırlık veren sosyal medya devi, artık videoları paylaşabilme imkanı sunacak. Bu sayede Facebook’tan para kazanmanın yolu da açılmış olacak.

Sadece kendi platformunda paylaşıma izin veren Facebook, embed kodu üzerinden paylaşıma imkan tanıyacak sistemi kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Kısa zamanda aktif olacak olan bu güncelleme, siteye yüklenen videoların embed kodu üzerinden belirlenen diğer internet siteleri üzerine kolayca eklenebilmesini sağlayacak.

YOUTUBE VE VIMEO'YA RAKİP OLMAYA HAZIRLANIYOR!

Önümüzdeki dönemde paylaşılan videolarda reklam gösterme ve bu reklam gösterme bedeli olarak da kişilere kazandırmaya hazırlanan Facebook, bakalım bu konuda YouTube, Vimeo ve Dailymotion gibi rakiplerini yakalayabilecek mi?

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.