1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. FACEBOOK BUNUDA YAPACAK
FACEBOOK BUNUDA YAPACAK

FACEBOOK BUNUDA YAPACAK

Yakında Facebook’ta yapamayacağımız şey kalmayacak! İşte dev sitenin yeni hizmeti…

A+A-

Kullanıcılarına, Apple ve Google gibi rakiplerinin sunduğu chat özellikleriyle rekabet edebilecek bir seçenek sunamayan Facebook bu durumu değiştirmeye kararlı: Yakında Facebook kullanıcıları sabit chat odalarına girip chat yapabilecekler.

TechCrunch’ın bildirdiğine göre yeni “Host Chat” özelliği, durum güncellemesi yapıp fotoğraf ve video yüklemekte kullandığımız durum çubuğundan başlatılabilecek. Odayı açan kişi aksini belirtip “özel” olarak işaretlemedikçe isteyen herkes sohbete katılıp istediği an çıkabilecek. Böylece arkadaş listenizdeki kişilerin o sırada chat yapmakta olduklarını gördüğünüzde siz de hemen aralarına katılabileceksiniz. Şu an Facebook’da bahsettiğimiz chat özelliğine en çok yaklaşan seçenek, grupların kendi sayfalarında bulunan mesajlaşma seçeneği.
Facebook’dan gelen açıklamaya göre chat özelliği şu an sınırlı sayıda seçilmiş kullanıcı tarafından deneniyor. Yani özelliğin herkesin kullanımına açılıp açılmayacağı henüz belli değil. Eğer Facebook denemelerden elde edilen sonuçlardan memnun kalırsa özellikten bizler de faydalanmaya başlayabileceğiz.

Kaynak:Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.