1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FACEBOOK GRUBUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
FACEBOOK GRUBUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

FACEBOOK GRUBUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Facebook sosyal paylaşım sitesindeki “TRNC Fit Body” grubu üyeleri, kan bağışında bulundu.

A+A-

SOSYAL MEDYADA ÖRGÜTLENİP KAN VERDİLER

Facebook sosyal paylaşım sitesindeki “TRNC Fit Body” grubu üyeleri, kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyası, Dr. Erol Uçaner’in sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı çağrıyla gerçekleştirildi. Bugün 20 ünite kan bağışı yapılırken, bağışın süreceği belirtildi.

Dr. Erol Uçaner, yaptığı açıklamada, özellikle Ramazan ayında kan sıkıntısı yaşandığını hatırlatarak, bu çerçevede yapılan bağışların büyük önem taşıdığını ve örnek olduğunu söyledi.

Uçaner, “Biz TRNC Fit Body olarak Facebook grubu adında çalışmalarımıza başladık. 3 ayın içinde 3 bin kişiye ulaştık. Grup içerisindeki sporcular, öğretmenler, fizik tedaviciler ve daha birçok arkadaşımız desteklerini sürdürüp, insanlara sağlıklı beslenmeyi anlatmaya çalışıyor. Biz hiçbir beklenti olmadan bunu üstlendik, arkadaşlarla konuşup bu güzel organizasyonun altına imza attık” dedi.

Spor bilimcisi Nazım Burgul da, etkinliği sosyal medyanın gücü olarak nitelendirdi. Burgul, bu tür organizasyonların yararlı olduğunu belirterek bunun arkasının gelmesi temennisinde bulundu.

TAK muhabiri Raif Uzkan ise yararlı bir iş yaptıklarını ifade etti. Facebook üzerinden organize olduklarını kaydeden Uzkan, kan vermenin önemine değinerek, sporcuların böyle bir etkinlikte yer almasının da gurur verici olduğunu belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.