1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. FACEBOOK HACK'LENDİ Mİ ?
FACEBOOK HACK'LENDİ Mİ ?

FACEBOOK HACK'LENDİ Mİ ?

FACEBOOK HACK'LENDİ Mİ ?

A+A-

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir sorun yaşanması üzerine facebook kullanıcıları site üzerinden paylaşım yapamadı. Sitenin hack'lendiği iddialarını ise Facebook, net olarak yalanladı.

"FACEBOOK HACKLENDİ"

Milyonlarca sosyal medya kullanıcının Facebook'ta yaşanan bir sorun yüzünden paylaşımda bulunamadığı bildirildi. Verge'de yer alan habere göre, dün fotoğraf paylaşma bölümünde oluşan sorunu gidermek için harekete geçen Facebook, hatayı ortadan kaldırmak yerine sorunu daha da büyüttü.

Hala devam eden sorun yüzünden bazı kullanıcılar, platform üzerinden paylaşımda bulunmak istediklerinde paylaşımlarının sitenin güvenlik kriterlerine uymadığı uyarısıyla karşılaşıyor. Facebook'ta yaşanan sorunun ardından tepkilerini rakip platform Twitter'da dile getiren kullanıcılar, sitenin hack'lenmiş olabileceğini öne sürdü

FACEBOOK HACK İDDİALARINI YALANLADI

Söz konusu sorun ile ilgili resmi bir açıklamada bulunan Facebook yetkilileri, sitenin hack'lendiği iddialarını yalanladı, sorunun platformdaki yapılandırma sisteminde yaşanan bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini bildirdi. Facebook'ta geçtiğimiz aylarda da benzer bir sorun yaşanmış, ünlü hacker grubu Lizard Squad, siteyi hack'lediğini iddia etmişti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.