1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Facebook mesajlarına geç cevap verince...
Facebook mesajlarına geç cevap verince...

Facebook mesajlarına geç cevap verince...

Facebook mesajlarına geç cevap verince...

A+A-

ABD'nin Utah eyaletinde yaşanan olayda, kız arkadaşının Facebook mesajlarına geç cevap vermesine sinirlenen bir adam, sevgilisine çatal saplayıp üzerine sos döküp fırına sokmaya çalıştı.

İddiaya göre, Joseph Castellanos kız arkadaşı iş yerinde Facebook'tan gönderdiği mesajlara geç cevap verince sinir krizine girdi. Eve gelip kadına işkence yapan 31 yaşındaki adam, kemeriyle dövüp en az 6 kez bıçakladığı kadını tekmeledi, yumrukladı ve hatta üzerine işedi.

New York Daily News'da yer alan habere göre, kız arkadaşının boğazına bıçak dayayıp öldürmekle tehdit eden Castellanos, kadının üzerine ranch ve acı sos döküp fırına sokmaya çalıştı. Kadınla boğuşup başarısız olan adam, su kaynatıp kadını haşlamaya çalıştı.

İşkenceden kadının köpeği de etkilendi. Köpeğin üzerine basan Castellanos, masanın altına kaçan köpeği tekmeleyemeye çalıştı.

Yakaladığı bir boşlukta tuvalete sığınan kadın, cep telefonunda polisi arayıp yardım istedi.

Kadın polislere yaşadıklarının ikinci uzun süreli işkence olduğunu, daha öncesinde sabaha kadar kendisini döven adamın sabah kendisine onu sevdiğini söylediğini, karşılık alamayınca da iki kez tecavüz ettiğini söyledi.

Tutuklanan Castellanos, 14 ayrı suçtan yargılanıyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.