1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Facebook'a Girenler Bugün İtibariyle...
Facebook'a Girenler Bugün İtibariyle...

Facebook'a Girenler Bugün İtibariyle...

Facebook'tan yeni bir devrim...

A+A-

Facebook'ta "cep"ten de görüntülü görüşülebilecek

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, cep telefonları üzerinden yüz yüze görüşmeyi sağlayan videolu arama özelliğini kullanıma açtı. Pek çok ülkede devreye giren özellik Türkiye'ye ise henüz sunulmadı.

Facebook'tan yapılan açıklamada, dünya çapında internet üzerinden yapılan sesli mobil iletişimin yüzde 10'unun sitenin Messenger uygulaması üzerinden gerçekleştiği belirtildi.

Messenger'ın, her ay 600 milyondan fazla insanın tanıdıklarına hızlı, güvenli ve kaliteli bir şekilde ulaşmalarını sağladığı kaydedilen açıklamada, Facebook'un daha önce bilgisayardan sunduğu görüntülü görüşme imkanını cep telefonlarına da taşıdığı bildirildi.

Açıklamaya göre, Messenger'ın görüntülü görüşme özelliği, hem iOS hem de Android iletişim sistemli mobil telefonlarda kullanılabilecek. Bu özellik, öncelikle Belçika, Kanada, Hırvatistan, Danimarka, Fransa, Yunanistan, İrlanda, Laos, Litvanya, Meksika, Nijerya, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz, İngiltere, ABD ve Uruguay'da uygulamaya girdi. Gelecek aylarda diğer ülke ve bölgelere de yayılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.