1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. FACEBOOK'A İNTİHAR VİDEOSUNU YÜKLEDİ...
FACEBOOK'A İNTİHAR VİDEOSUNU YÜKLEDİ...

FACEBOOK'A İNTİHAR VİDEOSUNU YÜKLEDİ...

Sosyal medyadan vasiyetini paylaşıp kendini astı

A+A-

Mehmet Pişkin sosyal medyadan vasiyetini paylaşıp kendini astı

İstanbul’da bir kişi, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini astı. Videoyu izleyip eve koşan yakınları gözyaşlarına boğulurken, videoda yer alan vasiyeti dikkat çekti.

MEHMET PİŞKİN'İN ÖLÜMÜ ŞOKE ETTİ

İstanbul’da şoke eden olay! Mehmet Pişkin, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp  yaşamına son verdi. Videoyu izleyip eve koşan yakınları gözyaşlarına boğulurken, videoda yer alan vasiyeti dikkat çekti.

Olay, sabah saatlerinde Nişantaşı Orhan Ersek Sokak 27 numaralı apartmanda yaşandı.  Yazılımcı olduğu öğrenilen Mehmet Pişkin, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden “İntihar Notu” adıyla bir video paylaştı. Videoyu izleyen yakınları ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Eve koşan yakınları Mehmet Pişkin’in doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Bunun üzerine polise haber verildi. Videoyu izleyen arkadaşları da Mehmet Pişkin’in evine koştu. Evin önünde toplanan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 5 saatlik incelemenin ardından cenaze evden çıkartılarak, Şişli Belediyesi’ne ait cenaze aracına taşındı. Bu sırada Pişkin’in annesi ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTİHAR VİDEOSU PAYLAŞTI

Mehmet Pişkin, bugün sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda ise intihar nedenini ve vasiyetini anlattı. Pişkin, videoda, “Bu bir intihar notu. Bu sabah yaşam defterimi kapatıyorum. Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Bir aksilik çıkmaz umarım. Gördüğünüz üzere alkollü, ya da herhangi bir uyuşturucu madde etkisi altında değilim, gayet aklım başında. Konuyu serbest irademle, yeterince ve uzun süre değerlendirdiğimi düşünüyorum. Birçok arkadaşımla konuştum bu süreçte. Okudum, araştırdım, hatta doktora gittim. Ama sonunda bu kararı aldım. Çok uzun zamandır mutsuzum. İntihar benim için yeni bir şey değil. Elbette bardağı taşıran damlalar oluyor. Ama taşan bir bardakta birkaç damlayı sorumlu tutmak çok doğru gelmiyor bana. Son aylarda sürekli bu fikirle uyanıyorum. Hayatımın geri kalanına devam etmek için istek duymuyorum. Bu kısır döngüyü kıramadım” ifadelerine yer verdi.
İntihar için hamile olan bir arkadaşının doğum yapmasını beklediğini anlatan Mehmet Pişkin, videoda, sevdikleriyle vedalaşmak istediğini belirterek, “Çok güzel bir hayat yaşadım” dedi.

"GÖMÜLMEK İSTEMİYORUM"

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

Mehmet Pişkin, hazırladığı videoda vasiyetini de açıklayarak, şöyle dedi:
“Herhangi bir dini inancım yok. Gömülmek istemiyorum. Bir kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedenimi. Çocuklar iskeletimle oynasın. Olmadı balıklara atsınlar. Ama mezar istemiyorum.”
İntihar videosu Pişkin’in, “Hoşçakalın. Aşkla yaşayın. Çok güzel olsun hayatınız” sözleriyle son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.