1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Facebook'ta bu iş ilanını gören gözlerine inanamadı
Facebook'ta bu iş ilanını gören gözlerine inanamadı

Facebook'ta bu iş ilanını gören gözlerine inanamadı

6 ay boyunca her masrafınız karşılanacak karşılığında ise...

A+A-

Karayipler'de 6 ay ücretsiz yaşama şansı
Jeremie Tronet profesyonel yardım karşılığında bir fizyoterapisti Karayiplere getirerek, yol, konaklama, yeme-içme ve sörf derslerinin masraflarını karşılamayı vaat ediyor.

2-059.jpeg

Karayipler’de bulunan Grenadinler'de yaşayan rüzgar sörfçüsü Jeremie Tronet, Facebook’a bir iş teklifi iletisi girdi. Bir fizyoterapist arayan Tronet, uygun adayı Karayipler’de bulunan Grenadinler adasına getirmeyi ve 6 boyunca konaklama, yeme-içme ve yakın adalara geziler de dahil bütün masraflarını karşılamayı vaat etti. Rüzgar sörfü hocası olan genç adam, ayrıca gelecek kişiye sörf dersleri vereceğini ve yanında 1 kişi daha getirmesine izin vereceğini belirtti.

3-023.jpeg

HER ŞEY SEVGİLİSİ İÇİN
Tronet, uçurtma sörfü yaparken uyluk kemiği kırılan kız arkadaş Zoe Schaffer-Jennett’in tekrar yürüyebilmesi için gerekli rehabilitasyon yardımını almasını istiyor. Sağ uyluk kemiği 3 çiviyle tutturulan genç kadının tekrar yürüyebilmesi için fizyoterapistle beraber en az 5 ay boyunca çalışması gerekiyor. Hem sağlık sigortası olmayan hem ada ülkesi olan Saint Vincent ve Grenadinler’den ayrılmak istemeyen genç çift, çözüm olarak Karayiplerin çekiciliğini de kullanarak bir fizyoterapisti işe almak istiyor. Fizyoterapiste maaş vermek yerine Karayipler'de 6 ay yaşama şansı verecekler.

4-008.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.