1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Facebook'tan yeni bir uygulama daha
Facebook'tan yeni bir uygulama daha

Facebook'tan yeni bir uygulama daha

Facebook'tan yeni bir uygulama daha

A+A-

1,5 milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya platformu olan Facebook işletmeler için yeni bir uygulamayı devreye sokuyor.

Her geçen gün kendi geliştiren ve kullanıcılardan gelen talepleri yerine getirmeye çalışan Facebook, bu kez mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’da yeni bir uygulama geliştiriyor. Böylece şirketler Facebook kullanıcılara özel mesaj atma imkanına kavuşurken, Facebook’ta reklam gelirlerinde ciddi bir artış bekliyor.

İşletmeler ürünleri hakkında müşterilerini bilgilendirmek amacıyla artık uygulamaya eklenecek olan ’Mesaj Gönder’ seçeneğiyle kullanıcılarla iletişime geçebilecek.

’’GENELLİKLE GERİ DÖNÜŞ YAPIYOR’’ ROZETİ EKLENECEK

Facebook etkileşimi artırmak için öngördüğü bu uygulamada işletmelerin müşteriyle iletişime geçme alışkanlığı kazandırmak içinde rozet uygulamasını devreye sokmayı planlıyor. Böylece müşterilerden gelen mesajlara sık sık özel mesajlarla yanıt veren işletmelerin Facebook sayfasında "Genellikle geri dönüş yapıyor" rozeti eklenecek. Facebook böylece KOBİ’ler için alternatif bir ticaret ağ olmayı hedefliyor.

İHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.