1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. FACEBOOK'U ''BARÇA''LADI
FACEBOOK'U ''BARÇA''LADI

FACEBOOK'U ''BARÇA''LADI

Barcelona Facebook'ta

A+A-

Dünyanın önde gelen futbol takımlarından Barcelona Facebook tarihinde ilk kez 50 milyon barajını aşan futbol kulübü oldu.

Facebook’ta takipçi sayısı hızla artan Barcelona sonunda 50 milyon barajını da devirdi. Barcelona futbol takımıyla ilgili haberlerin yer aldığı sayfa alanında rekor kırarken, en büyük rakibi olan Real Madrid ise 46 milyonda kaldı.

İspanya dışında en fazla aboneye sahip futbol takımına 4,73 milyonla Endonezya yaparken, Endonezya’yı 3,5 milyonla Meksika ve 2,5 milyonla Brezilya takip etti. ABD’de ise bu rakam 2,1 milyonda kaldı. Türkiye için ise bu rakam 1,75 milyon olarak açıklandı.

Bu haliyle Barcelona dünyada en fazla takipçi sayısı listesinde ilk 30’da yer alırken, Barcelona’nın direktörlerinden Didac Lee konuyla ilgili yaptığı açıklamada 50 milyon takipçiye ulaşmanın kendileri için gurur verici olduğunu ve bu veriler ışığında Barcelona’nın dünyanın en büyük kulübü olduğunu kaydetti.

FUTBOLCU KATEGORİSİNDE RONALDA BİR NUMARA

Futbol takımları arasında Barcelona bir numara olurken, futbolcu kategorisinde ise Barcelona’nın ezeli rakibi Real Madrid’de oynayan Cristiano Ronaldo, 47 milyon hayrana sahip Facebook sayfasıyla alanında bir numara. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.