1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FACİA GİBİ KAZA!
FACİA GİBİ KAZA!

FACİA GİBİ KAZA!

FACİA GİBİ KAZA!

A+A-

Yabancı plakalı araç sabah 03.00’te ters istikamete girince, karşıdan gelenle çarpıştı, Halil Işık, Yasin Bozbayır ve Hasan Karaal ağır yaralandı.

Girne-Güzelyurt anayolunda dün sabah saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasından facianın eşiğinden dönüldü. Karşıyaka yakınlarında meydana gelen, 3 kişinin yaralandığı 2 aracında hurdaya döndüğü kazadan sonra anayolda kelimenin tam anlamıyla can pazarı yaşandı.
Elde edilen bilgilere göre kaza, virajda direksiyon hakimiyeti kaybedilen Hasan Karaal yönetimindeki 06 D 5116 Ankara plakalı arabanın karşı şeride geçmesi ve bu esnada normal yolunda seyreden Halil Işık yönetimindeki LE 768 plakalı araçla yüz yüze çarpışması sonucu gerçekleşti.

 

3 kişi yaralandı
Kaza esnasında araçlarıyla bölgeden geçen duyarlı vatandaşların 112 Acil Servisi araması sonucu,  06 D 5116 plakalı araç sürücüsü Hasan Karaal, LE 768 plakalı araç sürücüsü Halil Işık ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Yasin Bozbayır, olay yerine gelen ambulanslarla yaralı vaziyette önce Girne Akçiçek, ardından da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanenin acil servisinde ilk müdahaleleri ve gerekli tetkikleri yapılan kazazedeler belli bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.
kaza1-001-001.jpg
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.