1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FACİADAN DÖNÜLDÜ
FACİADAN DÖNÜLDÜ

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Faciadan dönüldü

A+A-

Haspolat Kavşağında dün sabah  Levent Şirketler Grubu’na bağlı Mera Süt’e ait kamyonet ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı. Facianın eşiğinden dönülen kaza, Seyfi Koç  yönetimindeki  GU 623 plakalı yolcu minibüsünün kavşağa geldiğinde durmadan ana yola çıkması ve o esnada anayolda seyreden Celal  Aygörmez yönetimindeki  JY  052  plakalı kamyonetle çarpışması sonucu gerçekleşti.

Çarpışma sonucu yaralanan 12 kişi, olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Yetkililerden alınan bilgiye göre, GU 623 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Selahhatin Çapı (E-49), Çetin İlhan (E-28) , Cemil Esret (E- 37), Kemal Kaçan (E- 38), Hasan İn (E- 43), Ahmet Taşkıran (E- 22), Sürer İnce (E-44), Yumur Bat, Yusuf Helvacı (E- 36), Bestami Kara (E- 36), Celal Aygörmez (E-33) kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Oman Özkan (E-36)  vücudundaki derin kesikler nedeniyle Cerrahi servise kaldırıldı. Öte yandan araç sürücüsü 53 yaşındaki Seyfi Koç da kaburga kemiğinde kırıkların olması ve iç kanama şüphesiyle müşahede altına alındı.

Haspolat yakınlarındaki kazayı duyan yaralıların yakınları ise hastaneye akın etti. Kazazedelerin yakınları, büyük korku yaşadıklarını söyledi.

Tuğba Çapçı

“Babam işe gidiyordu evden çıktı. Bu kötü haberi aldık elim ayağım birden boşaldı. Çok korktum olay yerine gidip kazayı gördüğümde çılgına döndüm. Çok şükür şimdi iyi Allah kimseye yaşatmasın” .

Ahmet Uygur

“Ben yeğenim otobüsün içindeydi. Sabah geldiler aldılar Leventte çalışır işçidir. 07:452te haberimiz oldu. Şu anda çok şükür ki iyidir. Ama çok korktum Allah korudu.”

Abdurahman Taşkıran

“Benim oğlum o otobüsteydi. Daha 22 yaşındadır ödüm koptu kazayı duyduğum anda. Hastaneye geldik durumu öğrenmek için çok şükür iyiymiş ama daha göremedim. Endişelendik.”

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.