1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FACİADAN DÖNÜLDÜ!
FACİADAN DÖNÜLDÜ!

FACİADAN DÖNÜLDÜ!

Bozuk kamyon eve girdi!

A+A-

Lefkoşa’nın Hamitköy bölgesinde öğle saatlerinde yaşanan kaza korkulu dakikalar yaşatırken, yaralanan olmaması şans olarak değerlendirildi.

Murat ASLAN

Hamitköy bölgesinde yol çalışması yapan bir şirkette çalışan kamyonun arıza yapması sonrasında demir halatla çekilerek köy içerisinden makiniste götürülürken, halatın kopması sonucu kamyon kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir evin avlusuna girdi. Bu sırada kamyonun arkasında başka araç olmaması ve evin bahçesinde birilerinin bulunmaması faciayı önledi.

Kaza saat 13:00 sıralarında, Hamitköy'de Hanımeli Sokak üzerinde, 59 yaşındaki Cengiz Küflü, yönetimindeki MF 537 plakalı kamyon ile arızalandığı için 44 yaşındaki Salim Şanal yönetimindeki 06 DD 9952 plakalı kamyonu çekerek doğu istikametine doğru seyrettiği sırada çeki demirinin kopması sonucu  yaşandı.

Çeki demirinin kopması sonucu Salim Şanal yönetimindeki 06 DD 9952 plakalı kamyon geri geri akmaya başlaması üzerine kamyon sürücüsü araçtan atlayarak kurtuldu. Kontrolsüz bir şekilde geri geri giden 06 DD 9952 plakalı kamyon ise, Hüseyin Çocuk Sokak üzerinde bulunan Mehmet Mavigozlü'ye ait ikametgahın avlusu içerisine girerek avlu içerisinde bulunan ahşaptan mamul 4X4 ebadındaki ambar ile iki adet su deposuna hasar verdi.

Olay sonucu yaralanan olmazken, kazanın hemen ardında olay yerine Lefkoşa Bölgesi Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi gelerek incelemelerde bulundu.

kamyon_3.jpg

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.