1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FACİAYA KIL PAYI
FACİAYA KIL PAYI

FACİAYA KIL PAYI

Faciaya kıl payı

A+A-
Haluk DOĞANDOR

Lefkoşa Cemal Gürsel Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Aynı cadde üzerinde bulunan petrol istasyonuna girip pompaya çarpan araç, istasyondaki emniyet sistemi sayesinde patlamadan kurtuldu. İstasyonda kısa süreli bir panik yaşanan çarpmanın ardından, istasyon çalışanları patlama riskine karşı köpük kullandı.

Kaza, Lefkoşa Cemal Gürsel Caddesi üzerinde sabah saat 11:15 sıralarında Girne Kapısı istikametinde giden Mehmet Karadağlı’nın kullandığı NC 784 plakalı aracın dikkatsizce 2. Şeritten 3. şeride geçmesi nedeniyle, arkasından hızla gelen Cemali Kaya’nın (19) kullandığı ML 227 plakalı aracın, önce önünde giden NC 784 plakalı araca, sonra da petrol istasyonunda pompaya çarpmasıyla meydana geldi. Kazada sürücüler yaralanmazken, petrol istasyonu ve araçlarda maddi hasar oluştu. Pompa istasyonuna çarpan ML 227 plakalı araç ise neredeyse kullanılamaz hale geldi.

Bariyer ve otomatik buton sistemi faciayı önledi

Kaza sonrası Alpet ürünlerini satan istasyona gelen Altınbaş Petrolleri Operasyon Müdürü Hasan Evgen,önemli açıklamalarda bulundu. Evgen, “İstasyonlara kurdurduğumuz bariyerlerin ne kadar gerekli olduğunu kaza sonrasında ispat etmiş olduk” dedi. Bir faciadan kurtulduklarını söyleyen Evgen, aracın önce bariyere, ardından da pompaya çarptığını, çarpmayı gören çalışanların anında otomatik emniyet butonuna basmak suretiyle tüm pompaların elektriklerini kestiklerini ifade etti.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.