1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FAHRİ KARAGÖZLÜ AMELİYATA ALINDI!
FAHRİ KARAGÖZLÜ AMELİYATA ALINDI!

FAHRİ KARAGÖZLÜ AMELİYATA ALINDI!

Hastane açıklama yaptı...

A+A-

Dizdarlı: Herhangi Bir İltimas Veya Haksızlık Yok

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Dizdarlı, bu sabah by-pass ameliyatına alınan Dr. Fahri Karagözlü’ye hastanede herhangi bir iltimas veya haksızlığın söz konusu olmadığını vurguladı.

Başhekim Bülent Dizdarlı, basında yer alan, “Dr. Karagözlü’ye Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde iltimas geçildi” haberleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Dizdarlı, Fahri Karagözlü’nün 4 Nisan’da geçirdiği ciddi kalp rahatsızlığı sonrası hastanenin önce koroner bakım ünitesine yatırıldığını, buradaki ilk tedavisinden sonra kardiyoloji servisine alındığını belirtti.

Bülent Dizdarlı, Karagözlü’ye rutin tetkiklerin yanı sıra echo ve anjiyo gibi noninvasiv ve invasif tetkikler yapılırken, medikal tedavisinin de sürdürüldüğünü aktardı.

Dizdarlı, her hafta düzenli toplanan Kardiyoloji Konseyi’nce tüm bulguların incelendiğini ve hastaya by-pass ameliyatı yapılması gerektiği kanaatine varıldığını belirtti.

Dizdarlı açıklamasını şöyle tamamladı:

“Bu gelişmeler üzerine 30.05.2017 tarihinde Kalp Damar Cerrahisi Servisi’ne nakil edilen hasta bugün saat 09.00 itibarıyla by-pass ameliyatına alındı. Ameliyat hâlen sürüyor. Görüldüğü gibi hastanemizde Dr. Fahri Karagözlü’ye yönelik herhangi bir iltimas veya haksızlık olmamıştır. Her hangi bir vatandaşımıza uygulanan prosedürün aynısı ona da uygulanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.