1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FAİLİ MEÇHUL TEHDİT!
FAİLİ MEÇHUL TEHDİT!

FAİLİ MEÇHUL TEHDİT!

Lefkoşa’da Park halindeki araca kasti hasar!

A+A-

Lefkoşa, Arabahmet Mahallesi’nde Özgül Coşkun’a ait KS 324 plakalı aracın lastikleri kesici bir alet ile zarara uğratıldı. 

Lefkoşa, Arabahmet Mahallesi’nde ikamet eden Özgül Coşkun’un Arabahmet Kültür Evi’ne ait otoparka park ettiği KS 324 plakalı aracı kimliği belirsiz şahıslar tarafından zarara uğratıldı.

Aracın sağ ön ve arka lastiği kasıtlı olarak kesici bir alet kesilerek patlatılması kafalarda soru işareti yarattı. Kendisinin kimse ile bir husumeti veya sorunu olmadığını ifade eden Coşkun yaşanan olaydan dolayı huzursuz olduğunu söyledi.

Bayram ziyaretine gitmek için ailesi ile birlikte aracı ile yola çıkan Coşkun yolda aracından gelen tuhaf sesler üzerine kenara çekerek lastiklerinin zarara uğratıldığını görünce polisi çağırdı. “Lastikleri fark etmeden uzun yola çıkabilirdik, bu olay bir kazaya neden olabilirdi” diyerek korkusunu dile getiren Coşkun yaşadığı olayın şokunu uzun süre atlatamadı. Olay yerine gelerek aracı inceleyen polis ekipleri olay ile ilgili olarak soruşturma başlattılar. 

Bölge güvenli değil

Geçtiğimiz yıl aynı olayın iki kez komşularının başına geldiğini söyleyen Özgül Coşkun bunu yapanların yakalanmasını istediğini söyledi. Bölgede hiçbir güvenlik önlemi olmadığını, polislerin devriye yapmadığını ve bugün araçlarına zarar verenin yarın kendilerine de zarar verebileceğini ifade eden Coşkun özellikle bu bölgelerin daha yaşanabilir güvenli bir hale getirilmesini istediklerini belirtti. 

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.