1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FANTEZİCİ KADIN VE SEVGİLİSİ LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ!
FANTEZİCİ KADIN VE SEVGİLİSİ LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ!

FANTEZİCİ KADIN VE SEVGİLİSİ LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ!

Mağdur kocanın ailesi linç ediyordu!

A+A-

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran karı- koca ve sevgili fantezisi, dün yeniden mahkeme gündemindeydi. Hem sevgilisini hem de kocasını darp eden Z.T. ve polise yalan bilgi verdiği için tutuklanan sevgili H.Ç. dün mahkeme koridorlarında, mağdur koca O.Ç’nin yakınlarının saldırısına uğradı

Elmas TOKAY

Sevgilisinin, kocasıyla yaptığı fanteziyi merak edip sevişmelerini izlemek isteyen ancak dayanamayarak hem kocayı, hem de sevgilisini darp eden Z.T. ve polise yalan bilgi verdiği için tutuklanan 3 çocuk annesi sevgili H.Ç., dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Gündeme bomba gibi düşen haberin ardından, mağdur koca O.Ç.’nin aile yakınları, dün, mahkemeye çıkarılan Z.T. ve H.Ç.’ye saldırarak linç etmek istedi.

Mahkeme polisi ve daha sonra takviye gelen polislerin müdahale ettiği olaylarda, Yargıç Mesut Mesutoğlu’nun emriyle 5 kişi tutuklandı.

Mahkemenin emir verdiği teminat şartlarını yerine getiremeyen Z.T., 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilirken, H.Ç. ise teminat şartlarını yerine getirerek davaları görüşülünceye kadar serbest kaldı.

Olay nasıl olmuştu?

Alsancak’ta 13 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen olay, duyan herkesi şaşkına çevirmişti.

Evli ve üç çocuk annesi olan H.Ç., 4 yıllık sevgilisi olan Z.T’nin, kocasıyla birlikte cinsel ilişkiye girmesini istemesi üzerine bir plan yaptı. Kocasını elleri ve ayaklarından yatağa bağlayan H.Ç., kocasıyla sevişmeye başladı. Sevgilisine ise kendilerini yatak odasının penceresinden izlemesini söyledi.

İlk başta sevişmeyi pencereden izleyen Z.T., duruma daha fazla dayanamayıp, pencereden atlayarak içeriye girdi. Önce sevgilisi H.Ç’yi yataktan atan Z.T., ardından da eli ayağı bağlı O.Ç.’yi darp etti. Kavgayı ayırmaya çalışan H.Ç. de olaydan nasibini alarak sevgilisinden dayak yedi.

Karı- koca, polise, “hırsız girdi” diye ifade verdiler

Olayın ne olduğunu anlamadan ciddi şekilde dayak yiyen O.Ç., karısı H.Ç. ile birlikte polise giderek “eve hırsız girdi ve bizi darp etti” diye şikayette bulundu.

Z.T.’nin polis tarafından tutuklanmasının ardından olay ortaya çıktı.

Z.T., poliste verdiği ifadesinde, “Ben hırsızlık için oraya gitmedim. H.Ç. benim 4 yıllık sevgilim. Onu kocasıyla sevişirken görmek istedim. Ama görünce kıskandım, pencereden içeriye atladım, olan oldu” dedi. Bunun üzerine polis, H.Ç. isimli kadını, “amme fesatçılığı ve polise yalan beyan verme” suçundan tutukladı.

Mahkemede arbede

Girne Kaza Mahkemesi’ne geçtiğimiz cuma günü çıkarılan Z.T. ve H.Ç., 3 günlük tutukluluk emrinin dolmasıyla dün yeniden mahkemeye getirildi.

Mağdur koca O.Ç.’nin yakınları, mahkemeye çıkarılan Z.T. ve H.Ç’yi linç etmek istedi.

Mahkemede görevli polisler ve takviye gelen polislerin müdahalesiyle linç girişimi önlenirken, olaya karışan 2 erkek, 3 kadın, polis tarafından tutuklandı.

Tutuklanan 5 kişi, ifadeleri alınmak üzere Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’ne götürüldü.

Teminata bağlandılar

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen davada, Lapta Polis Karakol’unda görevli polis memuru Mehmet Salih Yavuz, mahkemede olguları aktardı.

Yavuz, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını ve zanlıların ilerde davalarında hazır olabilecekleri uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı Z.T.’nin davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, haftada 3 gün en yakın polis karakoluna ispatı vücut yapmasına, 5 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

H.Ç.’nin ise yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir veren Yargıç Mesutoğlu, 3 bin TL nakdi teminat yatırıp, 50 bin TL şahsi kefalet imza ederek serbest bırakılmasına emir verdi.

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen Z.T., 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilirken, teminat şartlarını yerine getiren H.Ç. davaları görüşülünceye kadar serbest kaldı.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.