1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FARK ETMESEYDİ KÜL OLACAKTI!
FARK ETMESEYDİ KÜL OLACAKTI!

FARK ETMESEYDİ KÜL OLACAKTI!

Yangından kıl payı kurtuldu!

A+A-

Hafta sonu kapalı olan Telefon Dairesi’nde çöp kutusu tutuştu, çıkan dumanlar bekçi tarafından fark edildi. Yangının erken fark edilmesiyle milyonlarca liralık zarardan dönüldü

Lefkoşa’da bulunan Telekomünikasyon Dairesi dün yanmaktan kıl payı kurtuldu. Hafta sonu mesaisi için işe giden üç çalışanın daireden ayrılmasının ardından yükselen dumanlar bekçi tarafından fark edilerek itfaiye ekiplerine bildirildi. Tahta olan çöp kutusunda çıkan küçük yangın erken fark edilerek, olası bir facianın önüne geçildi.

TELEFON DAİRESİ KÜL OLACAKTI
Telekomünikasyon Dairesi’nde dün saat 13.00 sıralarında küçük bir yangın çıktı. Dairenin bekçisi tarafından fark edilen dumanlar itfaiye ekiplerine bildirildi. Kısa sürede daireye giden itfaiye ekipleri dumanların çöp kutusundan çıktığını tespit etti. Yangın erken fark edilerek söndürüldü.

BEKÇİ FARK ETTİ, DAİRE KURTULDU
İddiaya göre dün hafta sonu mesaisi yapan üç çalışan daireden ayrıldıktan sonra tahta olan çöp kutusu tutuştu. Çalışanlardan birinin içerisinde kâğıt olan ve tahtadan yapılmış çöp kutusuna sigara izmariti atmış olabileceği öne sürüldü. Dairenin bekçisinin çıkan dumanları fark etmesi dairenin yanmasını önlerken, milyonlarca liralık zarardan da dönüldü.

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.