1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “FARKLI BİR MEDYA MÜMKÜN”
“FARKLI BİR MEDYA MÜMKÜN”

“FARKLI BİR MEDYA MÜMKÜN”

Başlattığı kampanya çerçevesinde Kıbrıs'ın Kuzeyi'nde

A+A-

Basın Emekçileri Sendikası “Farklı bir medya mümkün” başlığı altında başlattığı kitle toplantılarının ikincisini dün Kıbrıs Genç TV'de gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen kitle toplantısında konuşan Basın- Sen Başkanı Kemal Darbaz, sendikanın “Farklı bir medya mümkün” başlığı ile başlattığı kampanya çerçevesinde Kıbrıs'ın Kuzeyi'nde bulunan medya merkezlerinin ziyaret edilerek hem emekçilerle hem de medya patronları ile görüşüleceğini, sonunların taraflar açısından çözümü noktasında çaba sarfedileceği vurgusunu yaptı.

Darbaz, özel sektör çalışanlarının genelinde yaşanan sıkıntılarının benzer sıkıntılar olduğuna dikkat çekerek Basın İş Yasası'nın uygulanmamasının emekçileri zor durumlara soktuğunu söyledi.

Kıbrıs Genç TV çalışanlarının da sendikadan beklentileri ve sorunlarının konuşulduğu kitle toplantısı sonrası Basın- Sen Başkanı Kemal Darbaz ve Genel Sekreter Canan Onurer, Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci ve Kıbrıs Genç TV Genel Yayın Yönetmeni Nazar Erişkin ile de görüştü. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.