1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FATİH TERİM G.SARAY'DAN AYRILIYOR MU?
FATİH TERİM G.SARAY'DAN AYRILIYOR MU?

FATİH TERİM G.SARAY'DAN AYRILIYOR MU?

Ünal Aysal, artı iki yıllık imza konusunun kendisi için kapandığını söyledi.

A+A-

Medical Park Antalyaspor beraberliği sonrası Teknik Direktör Fatih Terim’in açıklamaları sarı-kırmızılı kulüpte deprem etkisi yarattı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile yapacağı maçtan kısa bir süre önce büyük krizin içine girdi. Aysal, Terim’e önerilen sözleşmenin 2 yıl uzatılması konusunu rafa kaldırdı.

Terim’in önceki gece, zehir zemberek düzenlediği basın toplantısında, “Ne bundan önceki gelişlerimde, ne de bundan sonraki gidişlerimde birilerinin içi rahat etsin diye imza atacak değilim” ifadesini kullanması ise Başkan Ünal Aysal’ı kızdırdı.
Cim-Bom’un patronu Aysal, Terim’in bu imalı açıklamalarından sonra kurmaylarıyla bir durum değerlendirmesi yaptı. Galatasaray Başkanı Aysal, tecrübeli hocanın açıklamalarını şu şekilde yorumladı: “Hoca yanlış anlamadım ise kontrat uzatmasına imza atmayacağını söyledi. Bu durumda kendisiyle özel görüşmeye de gerek yok. Konu kapandığına göre artık sadece işimize bakıp başarılı olmaya çalışacağız.”

‘Birileri tahrik ediyor’
Fatih Terim’in Mayıs 2014’te biten sözleşmesinin 2 yıl uzatılması konusunda tecrübeli hocanın olumsuz yaklaştığının ortaya çıkmasından sonra bu konuyla ilgili Aysal, Terim’in bazı eski yöneticilerin ve rakip takım taraftarlarının tahrikleri ile  hareket ettiğine inanıyor. Aysal’ın bununla ilgili olarak ise şu değerlendirmede bulunduğu öğrenildi: “Bu tip üst üste yaşanan puan kayıplarından sonra alışılagelmiş bir üslup! Cevap vermek gerekmiyor. Doğru da olmaz. Hocayı besbelli birileri tahrik ediyor.”

Diğer taraftan yaklaşık 20 milyon euro maliyetle transfer edilen Bruma’nın Antalya maçındaki oyunu Başkan’ı memnun etti. Aysal’ın Bruma’yla ilgili olarak da “Ümit verici. Ancak yine de birkaç büyük maçta görmek lazım” ifadesini kullandığı belirtildi.

skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.