1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FATURALAR İNCELENİYOR
FATURALAR İNCELENİYOR

FATURALAR İNCELENİYOR

Özel bir hastanede görev yaptığı dönemde, hastalardan topladığı paraları zimmetine geçirdiği iddia edilen Soner Seyhan tutuklandı.

A+A-

Lefkoşa’da 2012-2013 tarihleri arasında ameliyathane teknisyeni olarak görev yaptığı özel bir hastanede, hastalardan aldığı paraları zimmetine geçirdiği iddia edilen zanlı Soner Seyhan gözaltına alındı.

“Müstahdem tarafından hırsızlık” suçundan Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Seyhan, tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalacak.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada, zanlı hakkında soruşturmayı yürüten polis memuru Tukay Alper, mahkemede verdiği şahadette, zanlı Soner Seyhan’ın hastalardan aldığı ve hastane muhasebesine teslim etmeyerek zimmetine geçirdiği iddia edilen parayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Soruşturma kapsamında incelenmesi gereken faturalar ve alınması gereken ifadeler olduğuna değinen polis memuru Alper, bu aşamada zanlının üç gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatının, talep edilen tutukluluk süresine itirazının olmayışını da göz önüne alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.