1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ KAZA!
FECİ KAZA!

FECİ KAZA!

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda feci kaza...

A+A-

REFÜJE ÇARPIP HAVALANAN ARAÇ KARŞI ŞERİTTEKİ BİR ARACIN TAVANINA, BİR DİĞER ARACIN DA SOL ÜST YANINA ÇARPTI

AYŞE HADIMCI CANDEMİR, FİGEN ARKIN VE İMGE KOZOK KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBEDERKEN, AYNI ARAÇTAKİ DİLEK YILMAZ AĞIR YARALANDI

DİĞER ARAÇLARDAKİ SÜRÜCÜ VE YOLCULAR ÇİĞDEM ALTINFİNCAN, NACİ KANATLI, SÜHEYLA KANATLI VE 8 YAŞINDAKİ FETHİYE KANATLI DA YARALI

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunun Türkeli kavşağında meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada, 5 kişi de yaralandı. Yaralılardan 32 yaşındaki Dilek Yılmaz’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, saat 17.30’da meydana gelen kazada, Çiğdem Altınfincan (34) yönetimindeki LF 707 plakalı salon araç, Türkeli kavşağını 400 metre kadar geçtikten sonra direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüje girdi. Araç, çarpmanın etkisiyle yükselerek önce Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya doğru seyreden Ayşe Hadımcı Candemir (30) yönetimindeki JU 802 plakalı arabanın tavanına; ardından da yine aynı istikametteki Naci Kanatlı’nın (43) kullandığı FZ 284 plakalı aracın sol üst yan kısmına çarptı.

Kazada JU 802 sürücü Ayşe Hadımcı Candemir ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Figen Arkın (38) ve İmge Kozok (27) kaza yerinde yaşamını yitirirken aynı araçta yolcu olarak bulunan Dilek Yılmaz (32) ağır yaralandı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz’ın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı belirtildi.

LF 707 plakalı aracın sürücüsü Çiğdem Altınfincan’ın sağ kolunun kırıldığı feci kazada, FZ 284 plakalı aracın sürücüsü Naci Kanatlı ile aynı aracın yolcuları Süheyla Kanatlı (40) ve Fethiye Kanatlı (8) da yaralandı. Süheyla Kanatlı’nın YDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı; öteki yaralıların ise ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü kaydedildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

kaza2-001.jpg

kaza2-002.jpg

kaza3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.