1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ KAZA
FECİ KAZA

FECİ KAZA

Anayolu yaya olarak geçmeye çalışan yabancı uyruklu iki kız öğrenciye araba çarptı

A+A-

Başkent Lefkoşa’da dün gece, anayolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan yabancı uyruklu iki kız öğrenciye otomobil çarptı. Çarpma sonucu savrulan her iki kız öğrenci de ciddi olarak yaralandı ancak birinin hayati tehlike taşıdığı bildirildi.

Yaralılar önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, ardından da eğitim gördükleri Yakın Doğu Üniversitesi’nin hastanesine kaldırıldı. Elde edinilen bilgilere göre kaza, dün gece saat 23.00 sıralarında Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda Fuar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. 

Anatasia Dımcheva ve Karyscyna Zubal isimli iki genç kız, yaya olarak evlerine dönerken, aydınlatması olmayan anayolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada anayolda seyir halinde olan Barışcan Deliceırmak, fark edemediği kızlara yönetimindeki MD 408 plakalı otomobil ile çarptı. 

Yol içerisine savrularak yaralanan kızlar, olay yerine çağırılan ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalelerinin ardından ise Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildiler. Olay yerine toplanan vatandaşlar, bölgenin aydınlatmasının olmaması nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını belirterek tepki gösterirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.