1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ KAZA: SÜRÜCÜ TAKLA ATAN ARAÇTAN SAVRULDU!
FECİ KAZA: SÜRÜCÜ TAKLA ATAN ARAÇTAN SAVRULDU!

FECİ KAZA: SÜRÜCÜ TAKLA ATAN ARAÇTAN SAVRULDU!

1 ağır yaralı!

A+A-

Çatalköy'de dün sabah saat 03.50’de sürücüsünün kontrolünden çıkan spor otomobil; bordür taşlarına, çitlere, bahçe duvarına ve elektrik direğine çarptıktan sonra taklalar atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi

Mehmet KARA

Çatalköy’de, dün sabahın erken saatlerinde aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkan otomobil; sırasıyla bordür taşlarına, bir evin çitleri ile bahçe duvarına ve elektrik direğine çarptıktan sonra takla attı. Sürücü çarpmanın etkisiyle tarlaya savrulurken, otomobil ise yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Görenlerin şaşkına döndüğü kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 30 yaşındaki sürücü Meriç Taner Akyol, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aşırı süratli ve dikkatsiz

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün sabah saat 03.50’de Girne-Değirmenlik anayolunun 4 ve 5. kilometreleri arasında meydana geldi.

Sürücü Meriç Taner Akyol, yönetimindeki HH 814 plakalı otomobiliyle Girne’den Değirmenlik istikametine doğru seyrederken aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun solundan çıkan otomobil, bordür taşlarına çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, bir ikametgahın çitleri ile bahçe duvarına

ve banket dışında bulunan elektrik direğine çarpıp taklalar attıktan sonra bir süre sürüklendi. Sürücü ise araç içerisinden tarlaya savruldu.

Ekipler seferber oldu

Kaza ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri, dakikalar içinde olay yerine sevk edildi.

Yaralı genç, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak vakit kaybedilmeden ameliyata alındı. Yaralının, ameliyatının ardından Genel Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındığı öğrenildi.

Olay yerine giden Girne Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi ekibi, kaza mahallinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazalı araç, polisin incelemelerinin ardından çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.