1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Forkliftin önüne takılan ipi çıkarmak isteyen 55 yaşındaki Mehmet Ali Mehmetalioğulları’nın üzerine demir çatal düştü

A+A-

Ziyamet’te dün sabah akıl almaz bir iş kazası meydana geldi ve Kaleburnulu 55 yaşındaki Mehmet Ali Mehmetalioğulları feci şekilde hayatını kaybetti.

Tüm Karpaz bölgesinde büyük üzüntü yaratan olay dün sabah saat 10.30 sıralarında yaşandı.
Yeşilköy-Ziyamet arasında bulunan, ancak Ziyamet topraklarında olan işyerinde çalışan Mehmetalioğluları, malzeme deposundan forkliftle çimento yüklü paletleri dışarı taşırken, bir ipin takıldığını görerek araçtan indi. İpi palet ile forklift arasından kurtarmaya çalıştığı sırada ise ip koptu ve forkliftin önündeki demir çatal Mehmetalioğulları’nın üzerine düştü.

Çevredekilerin haber vermesiyle hemen ambulans ekibiyle birlikte olay yerine giden Yenerenköy Sağlık Merkezi’nden Doktor Ayla Akçin’in müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve Mehmetalioğulları’nın hayatını kaybettiği açıklandı.

Mehmet Ali Mehmetalioğulları’nın cansız bedeni Yeşilköy İtfaiyesi’nin cenaze nakil aracıyla Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılırken polis de kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İskele Polis Müdür Vekili İbrahim Ulusoy, İskele Polis Müdürlüğü Adli Şube Amiri Hüseyin Özdoğdu, Adli Şube Amir Yardımcısı Rezvan Kaçar ve Ziyamet Polis Karakolu Amiri Ceyhan Paşa da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Acı haber tez ulaştı

Yardım severliliği ve iyi kalpliliğinin yanında bölgenin sevilen bir de esnafı olan Mehmet Ali Mehmetalioğulları’nın geçirdiği talihsiz kazayı duyan Karpazlılar olay yerine akın etti.
Acı haberi duyarak iş yerine giden kardeşi Avukat Mehmet Devrim ve kız kardeşi Ayşe Kuman ise fenalık geçirdi. Acılı kardeşleri yakınları güçlükle teselli etti.

Beklenmedik ölümüyle herkesi yasa boğan Mehmet Ali Mehmetalioğulları, bugün Kaleburnu Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazlarının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

Kaynak:Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.