1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

Korkunç ölüm!

A+A-

Bahçesindeki ağaç dallarını yaktıktan sonra dengesini kaybederek yere düşen ve alevler arasında kalan Hüseyin Özyüksel yanarak can verdi

Melin DOBRAN

Yeşilyurt’un sevilen isimlerinden olan 70 yaşındaki Hüseyin Özyüksel, dün yaşadığı inanılması güç bir olay sonucunda yaşama veda etti. İddialara göre, Cengizköy’deki bahçesinde kuruyan ağaç dallarını yakan Özyüksel, dengesini kaybederek yere düştü ve alevlerin içinde kalarak hayatını kaybetti.  

Aslen Manisalı olan ve 1975 yılından beri Yeşilyurt’ta yaşayan Hüseyin Özyüksel, 6 çocuk 4 de torun sahibi idi. Babasını dün saat 14.30’da bahçeye bırakan ve 16.30 gibi tekrar almaya gittiğinde cansız bedenini bulduğunu söyleyen oğlu İbrahim Özyüksel, korkunç olayı Diyalog’a anlattı.  

 

“Yalnızca göğüs bölümü yanmıştı…”

Babası Hüseyin Özyüksel’in nefes darlığı dışında bir rahatsızlığı olmadığını söyleyen İbrahim Özyüksel yaşanılan korkun olayı şu şekilde anlattı, “Babam dün, bir şeyler ektiği ve ara sıra uğradığı Cengizköy’deki bahçeye kendisini bırakmamı istedi. Saat 14.30 gibi babamı bahçeye bıraktım. Babamı almak için birkaç saat sonra, 16.30 gibi bahçeye döndüm. Babam yerde yatıyordu. Yaklaştığımda göğsünün yandığını gördüğümde büyük şok yaşadım.  Hemen ambulansı aradım. Yalnızca göğüs bölgesi yanmıştı diğer kesimlerinde bir şey yoktu. Ambulans gelene kadar eşofmanımın üstüyle, babamın üzerini örttüm ve başını okşadım. Ambulansı aradıktan sonra yolun kenarına çıkıp, kısa yoldan gelmesi için işaret ettim. Ambulans bana aldırmadan öteki yoldan dolaşarak yaklaşık 10 dakika sonra bahçeye vardı. 

 

“Sedyeden yere düştü…”

Ambulanstaki normal sedye yerinde ortadan kenetlenen demir sedyeyi getirdiler. Babam yerde yatırken, bedeninin altına sedyeyi koydular. Ambulans görevlileri 1-2 metre yürüdükten sonra, demir sedye ortadan ikiye bölündü ve babam yere düştü. O an görevliye saldırdım. Fakat araya polisler girdi. Polise de söyledim, sedyeyi getirenden şikâyetçiyim ama kimse beni dikkate almadı.”

 

“Bölge şokta”

Yeşilyurt’ta herkes tarafından sevilen ve sayılan birisi olan Özyüksel 6 çocuk 4 de torun sahibiydi. Onun ani ölümünü duyan komşuları, Özyüksel’in evine giderek acılı aileye taziyelerini sundu. Gazetemize konuşan yakınları, onun çok iyi bir insan olduğunu ve bu acı haber karşısında şok olduklarını dile getirdi. 

 

Ölüm nedenini otopsi belirleyecek

Hüseyin Özyüksel’in, Cengizköy’deki bahçesindeki ağaç dallarını yaktıktan sonra dengesini kaybederek yere düştüğü ve alevler arasında kalarak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Özyüksel’in kesin ölüm nedeni bugün yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

 

Oğlu geldikten sonra defnedilecek

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, Hüseyin Özyüksel, yurtdışında yaşayan oğlunun gelmesinden sonra Yeşilyurt’ta düzenlenecek dini törenin ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.