1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

İş aracının içine düerek feci şekilde can verdi

A+A-

Saman öğüttüğü sırada yanlışlıkla makinenin kapağının kapanmasına yarayan düğmeye basan Faysal Bayram, iş aracının içine düştü

Melin DOBRAN
Ülkemizde meydana gelen iş kazalarının önüne bir türlü geçilemiyor. Ardı ardına yaşanan iş kazalarına dün bir yenisi daha eklendi. 
Lefkoşa’ya bağlı Balıkesir Köyünün ağıllar bölgesinde yem makinasına kapılan 42 yaşındaki Faysal Bayram, feci şekilde can verdi. 
Elde edilen bilgilere göre Faysal Bayram, yaklaşık 3 yıldan beridir Adnan Tosun’a ait mandırada çalışıyordu. Balıkesir’de yaşayan Bayram, dün sabah ağıllar bölgesindeki hayvanlara yem öğütmek için evinden ayrıldı. Saat 08.30 civarında bala attığı sırada kapağın kapanması sonucu iş makinesinin içine düşen Bayram, feci şekilde can verdi. 

“Bir anda oldu”

Görgü tanıkları olayla ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi, “Sabahleyin hayvanlara yem hazırlamak için Faysal Bayram iş makinasında uğraşıyordu. Makinenin arka kapağı yere doğru açık vaziyette duruyordu. Faysal o kapağın üzerinde yan durup makineye bala atıyordu. Bir eli de kapağı kapatan kolun üzerindeydi. Tahmin ediyoruz ki dengesini kaybetti ve o kolu tutmaya çalışırken, makinanın kapağı kapanarak Faysal’ı içine attı. Oldukça keskin olan makinenin bıçakları onun başını ve ayaklarının parçaladı. Olayı fark ettik hemen yanına koştuk ama artık yapacak bir şey kalmamıştı.”   

 

“Ailesi şokta”
Aslen Hataylı olan ve 10 yıl önce Kuzey Kıbrıs’a geldikleri öğrenilen Faysal Bayram ve ailesi Balıkesir’de ikamet ediyordu. Elde edilen bilgilere göre 42 yaşındaki Bayram evli, 5 çocuk 2 de torun sahibiydi. 
Komşuları, “O çok sessiz sakin ve çalışkan bir insandı. Olayı duyduğumuzda şok olduk. Allah ailesine sabır versin” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, Bayram’ın cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından memleketi Hatay’a gönderilmesi bekleniyor.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.