1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Veysel’in hazin vedası;

A+A-

Girne’de beş yıldızlı bir otelde çalışan 37 yaşındaki şef aşçı, Güzelyurt’a ziyaretine gittiği kadın arkadaşı ile yolda yürürken arabanın çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Güzelyurt-Lefke anayolunda dün sabah saatlerinde bir aracın çarptığı 37 yaşındaki yaya Veysel Erdivan hayatını kaybetti.

Elde edinilen bilgilere göre, aslen Türkiye’nin Sivas ili kütüğüne kayıtlı olan Veysel Erdivan, Kuzey Kıbrıs’ta çalışma izni ile bulunuyordu. Girne’deki beş yıldızlı bir otelde şef aşçı olarak çalışan Erdivan’ın izinli olduğu ve Güzelyurt’taki arkadaşı ile buluşmak için Girne’den ayrıldığı öğrenildi.

Sürücü Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı

Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaya olarak yolda yürüyen 38 yaşındaki Veysel Erdivan’a çarparak ölümüne neden olan sürücü dün duruşmaya çıkarıldı. Polis, zanlının dün gece saat 02.00 sıralarında, yönetimindeki MK 887 plakalı salon araç ile Lefke istikametine dikkatsizce seyrettiği sırada,  Çiftlik Kışlasını mevkiini geçtikten sonra yol içerisinde aynı istikamete doğru yaya olarak yürüyen Veysel Erdivan’a aracının ön kısmı çarparak, 42 metre sürüklendikten sonra ölümüne neden olduğunu söyledi.

“Koyu renk kıyafet giydiği için görmedim”

Polis, kaza sonucu Veysel Erdivan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini ifade etti. Polis, zanlının ifadesinde kaza öncesi bir aracın selektör yaptığı ve koyu renkte kıyafet giydiği için yayayı görmediğini söylediğini anlattı. Polis, yapılan araştırmada kazaya tanık olan dört öğrenci olduğunu belirlediklerini belirterek, öğrencilerden sadece bir tanesi ile konuştuklarını, ders saatleri uymadığı için diğer öğrencilerden henüz ifade alamadıklarını ifade etti.

Öğrencilerin ifadesi alınacak

Araç sürücüsü zanlı Hasan Caner’in tutuklandığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, kazayı gören öğrencilerden ifade alacaklarını belirterek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alan zanlı, koyu renkte kıyafet giydiği için yayayı görmediğini dile getirdi. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme soruşturmanın yürütülebilmesi için zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Beş yıldızlı otelde şef aşçıydı…

Elde edinilen bilgilere göre, aslen Türkiye’nin Sivas ili kütüğüne kayıtlı olan Veysel Erdivan, Kuzey Kıbrıs’ta çalışma izni ile bulunuyordu. Girne’deki beş yıldızlı bir otelde şef aşçı olarak çalışan Erdivan’ın izinli olduğu ve Güzelyurt’taki arkadaşı ile buluşmak için Girne’den ayrıldığı öğrenildi. Güzelyurt’taki bayan arkadaşı ile buluşan ve birlikte yürüyüşe çıkan Erdivan, Çiftlik Kışlası mevkisi olarak bilinen bölgede Hasan Caner yönetimindeki MK 887 plakalı aracın çarpması sonucu olay yerinde can verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.