1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ ŞEKİLDE DÖVMÜŞLERDİ
FECİ ŞEKİLDE DÖVMÜŞLERDİ

FECİ ŞEKİLDE DÖVMÜŞLERDİ

Feci Şekilde Dövmüşlerdi

A+A-

Girne’de, önceki gün Beyti Restoran’ın sahibi Mehmet Okumuş’un darp edilmesi sonucu meydana gelen ve kent genelinde büyük yankı uyandıran olayın zanlıları dün mahkemeye çıkarıldı.

Girne Kaza Mahkemesi Mehmet Okumuş’u ciddi şekilde darp ederek burnunun kırılmasına ve hastanelik olmasına neden olan Serhat İnci, Fuat Yıldırım, Hamza Turhan, Ferhat Aslan’ın 2 gün tutuklu kalmalarına karar verdi. .
Polis, zanlıların önceki gün aralarında daha önceden bulunan husumetten dolayı Beyti isimli restoran sahibi Mehmet Okumuş’u işyeri içerisinde ciddi şekilde darp edip, burnunu kırdıklarını söyledi. Polis, zanlıların tutuklandığını, soruşturma başlatıldığını ifade ederek, kamera kayıtlarından da zanlıların olayı işlerken görüldüğünü belirtti. Polis, olayla ilgili 13 kişiden ifade aldıklarını,15 kişiden daha ifade alacaklarını belirterek, zanlıların soruşturma amaçlı 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme haklarında vahim zarar ve ciddi darp suçlarından soruşturma yürütülen zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

dialog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.