1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ ŞEKİLDE YANAN KESİCİ ÇİFTİ
FECİ ŞEKİLDE YANAN KESİCİ ÇİFTİ

FECİ ŞEKİLDE YANAN KESİCİ ÇİFTİ

Son gelişmelere göre sağlık durumları

A+A-

Taşkent Piknik Alanı’nda geçen salı sabahı araçlarında henüz nasıl çıktığı tespit edilemeyen bir yangında feci şekilde yanan Ömer ile Emine Kesici’nin hayati tehlikelerinin devam ettiği açıklandı.

Çiftin sağlık durumları ile ilgili bilgi veren Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Rifat Siber, Ömer ile Emine Kesici’nin yoğun bakımda olduklarını ve durumlarının ağır olduğunu belirtti.

Siber, “Durumları takip ediliyor. Tedavileri yapılıyor. Bir şey söylemek için erken. İleri derecede yanıkları var. Emine Kesici’nin durumu daha ağır. Ama yorum yapmak için erken. Gereken yapılıyor” dedi.

Rifat Siber, Emine Kesici için olayın yaşandığı gün aranan kanın bulunduğunu ve hastaya verildiğini söyledi. Siber, “Kana yine ihtiyaç olabilir. İhtiyaç olursa duyurusunu yapacağız” dedi.

Ağır yaralı olup, yoğun bakımda tedavi gördükleri için Emine Kesici ve Ömer Kesici’den ifade alınamadı. Kesici çiftinden ifade alınamadığı için de olay henüz aydınlatılamadı.

Olay nasıl olmuştu?

Polis Basın Subaylığı, salı günü saat 08.30 sıralarında, Taşkent köyünde bulunan piknik alanı içerisinde park halinde bulunan JE 200 plakalı salon araçta, muhtemelen bagaj kısmında bulunan benzin bidonundaki benzinin yoğunlaşarak alev alması neticesinde bir yangın meydana geldiğini açıklamıştı.

30 yaşındaki Ömer Kesici’nin vücudunda yüzde 40, 32 yaşındaki eşi Emine Kesici’nin ise yüzde 80 oranında yanık oluştuğu bildirilmişti.

JE 200 plakalı Citroen C2 marka araçtaki yangının nasıl çıktığı henüz kesin olarak bilinmezken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığını duyurmuştu.

Aşırı derece yanan çift, bölgede mandırası bulunan Taşkent sakini Reşat Yediyıldız’ın patlama sesi duyup, olay yerine gitmesi ve olayı polise bildirmesiyle hastaneye sevk edilmişti.

Henüz ifadesi alınamadı

Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, yaptığı açıklamada, olayda daha az yaralanan Ömer Kesici’nin ifadesi alındıktan sonra, olayın tam olarak aydınlanacağını açıklamıştı.

Eşi Emine Kesici’ye göre sağlık durumu daha iyi olan ancak halen yoğun bakımda müşahede altında tutulan Ömer Kesici’den henüz ifade alınamadı.

Ömer Kesici, olay mahalline ilk yardım ekipleri gelmeden önce ulaşan polise, araçtaki yangının, bidon içinde taşınan benzin nedeniyle çıktığını söylediği edinilen bilgiler arasında.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.