1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ TRAFİK KAZASI
FECİ TRAFİK KAZASI

FECİ TRAFİK KAZASI

Feci Trafik Kazası

A+A-

BRTK'da yer alan habere göre, Ercan – İskele Anayolu üzerinde faaliyet gösteren Hansoy Petrol istasyonu önünde saat 17:15 sıralarında çakıl yüklü bir kamyonun yol içerisine devrilmesi sonucu o esnada yoldan geçen bir araç kamyonun altında kaldı.

2-917.jpg

Çakıl yüklü kamyon altında kalan FM 897 plakalı araçta yaşamını yitiren şahısların Yenierenköy’de sakin Suriye uyruklu KKTC vatandaşı Kaleil Bowan (E-55) ve aslen Boğaztepe’li Emine Bowan (K-56) isimli şahıslar oldukları tespit edildi.

Kamyon şoförü Ramazan Tomuk (E-57) tutuklandı.

Kaza sonrası kazaya methaldar araçlar kaldırılmış ve yol temizlenerek trafik akışına yeniden açılmıştır.

1-20180624004154.jpg

Saat 17:10 sıralarında, Ercan – İskele Anayolu üzerinde Hansoy Petrol istanyonu önünde, Ramazan Tomruk (E-57), yönetimindeki NF 302 plakalı çakıl yüklü kamyon ile Ercan istikametinden İskele istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve yolun solunda bulunan King Fried Chicken isimli iş yerinin park yerine dönüşe geçen Maiia Anufrieva yönetimindeki LS 365 plakalı salon araca arkadan çarpmamak için fren yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçip dorse kısmı sol yan kısmı üzerine devrildiği esnada karşı istikametinden gelmekte olan Kaleil Bdwan (E-55) yönetimindeki FA 897 plakalı van aracın üzerine birleştirilmiş çekici aracın ön kısmı ile devrilmiştir.

Kaza sonucu FM 897 plakalı araç sürücüsü Kaleil Bdwan ve araçta yolcu olarak bulunan Emine Bdwan (K-54) olay yerinde yaşamlarını yitirmişlerdir.

Kazada yaralanan kamyon şoförü Ramazan Tomruk ise kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip müşahede altına alınmıştır.

Kamyon sürücüsü Ramazan Tomruk tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.