1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELAHOĞLU VE EKİBİ 3 ÖRGÜTÜ ZİYARET ETTİ
FELAHOĞLU VE EKİBİ 3 ÖRGÜTÜ ZİYARET ETTİ

FELAHOĞLU VE EKİBİ 3 ÖRGÜTÜ ZİYARET ETTİ

Kadri Fellahoğlu ve belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında,

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve  belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi’ni  ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Fellahoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada bir yıl önce Lefkoşa’da ateşlerin yandığını ve Lefkoşa’nın “Çöp Kent” olarak anıldığını belirtti ve her türlü olumsuzluğa rağmen Yapı Denetimi; Sağlık Taraması; Engelsiz Park gibi birçok ilke imza attıklarını çözüm ve emek adına işler yaptıklarını söyledi.

Çalışanların sadece maaşlarını değil geriye dönük haklarını da ödediklerini ifade eden Fellahoğlu, Güney Lefkoşa ile temas halinde olduklarını, meclis üyeleri ve teknik ekiplerinin haftada bir gün Güney Lefkoşa Belediyesi ile görüştüğünü belirtti.

Avrupa Birliği temsilcileri ile ortak toplantılar yaptıklarını dile getiren Fellahoğlu, Lefkoşalı’nın Avrupa başşehirlerinin gördüğü hizmeti göreceğini çünkü Lefkoşa’nın Avrupa’nın başkenti olduğunu kaydetti.

“İSTİKRAR SAĞLADIK”

“Lefkoşa bir daha asla 7 Nisan 2013 öncesine dönmeyecektir” diyen Fellahoğlu şöyle konuştu:
“Yeni maceralara hayır! Çünkü yeni bir adayın mutlaka zamana ihtiyacı vardır. Ancak Lefkoşa’mızın kaybedecek zamanı yoktur. Lefkoşalının uygulanabilir projelere ihtiyacı vardır. Bir yıllık çalışma dönemimizde sivil toplum örgütleri ile birlikte hazırladığımız Hayvan Barınağı; Tramvay; Bisiklet Yolları; Amfi Tiyatro ve Müzik Merkezi ve Dereboyu Yol Projemiz vardır. Dereboyu Yol Projesi’ne Güvenlik Kuvvetleri Komutanlı’ğından olumlu yanıt gelmiştir. 30 Haziran’dan itibaren gerekli çalışmalar başlatılacaktır. Popülizm yapmadık, yapmayacağız. Lefkoşa’ya istikrar sağladık, bu istikrarı artırarak devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.