1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELAKETİN EŞİĞİNDEN
FELAKETİN EŞİĞİNDEN

FELAKETİN EŞİĞİNDEN

itfaiye zamanında yetişmese

A+A-

İtfaiyenin zamanında yetişmese, Girne’deki Soli Sitesi cayır cayır yanacaktı 

Girne’de Emniyet Müdürlüğü binasının arkasında bulunan Soli Sitesi yanmaktan son anda kurtuldu.

Birinci katındaki dairelerin balkonlarını aşan ve içlerinde boya artıklarından, plastik, karton, ahşap ve benzeri yanıcı maddeleri içeren birçok atıkların atıldığı Soli Sitesi’nde dün öğleden sonra saat 14:30 sıralarında nedeni bilinmeyen bir şekilde tutuşan atık maddeler yüzünden yangın çıktı.

Çıkan yangın sonucunda Soli Sitesi adeta alev ve dumanlara boğuldu. Zamanında yetişen itfaiye alevlere müdahale etti. Yangın sonrasında kimseye zarar gelmezken bahçede bulunan ağaçlar yandı. Yangın sonrasında sitenin arkasında 5-6 kamyon atık madde olduğu gözlemlendi. İtfaiyenin arkasından olay yerine gelen Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler inceleme yaparak soruşturma başlattı.

Yangın sırasında olay yerine gelen mahalle Muhtarı Selçuk Oday felaketten kıl payı kurtulduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“Bu yangın gündüz değil de gece olsaydı belki alevler sarana kadar kimse görmezdi ve bir felaket yaşanırdı. Bu sitede üst katlarda inşaat gerçekleştirmişler ve çıkan tüm yanıcı maddeleri sitenin arkasına atarak depolamışlar. Ve bu maddeler aylardır buradan alınmamış . Bu insanlar Allah korumuş. Polisin inceleme yaparak sorumluları bulmasını dilerim.”

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.