1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, BAZI DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU, BAZI DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU, BAZI DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Fellahoğlu ile belediye meclis üyeliği adayları, İş Adamları Derneği, Genç İş Adamları Derneği, Sanayi Odası ve Kıbrıs Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Belediye Başkan adayı, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyeliği adayları, İş Adamları Derneği (İŞAD),  Genç İş Adamları Derneği (GİAD), Sanayi Odası ve Kıbrıs Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamada, Fellahoğlu’nun ziyaretlerde son bir yıl içerisindeki icraatlarını ve yeni dönem projelerini paylaştığı kaydedildi.

“LTB’yi popülizmin bitirdiğini” söyleyen Fellahoğlu, “Bu hikaye, üniversitelerde ders olarak verilmeli. Bir belediyenin, bizden öncekiler tarafından nasıl batırıldığı ve bizlerin nasıl kurtardığı öğretilmelidir” dedi.

CTP-BG belediye meclis üyesi adaylarının gençlerden oluştuğuna dikkat çeken Fellahoğlu, “Değişik kesimlerden, değişik görüşlere sahip ve her birinin ayrı bir yeteneği olan gençleri kadromuza aldık. Onların da sayesinde oluşturacağımız yönetimle, Lefkoşa’yı şeffaf, yaşanabilir yapıp, yıldızlı belediyeler arasına koyacağız” dedi.

Lefkoşa’nın bir yıl önceki durumunu unutmaması gerektiğini belirten Fellahoğlu, “Lefkoşalı çok iyi bilir. Başkentimizi ‘Çöp Kent’ olmaktan kurtardık. Lefkoşa’da yaşamayı maraz olmaktan kurtardık. Önümüzdeki dört yıl içerisinde Lefkoşa’yı Avrupa Birliği’nin bir başkentine yakışır duruma getirecek ve Lefkoşa’da yaşamayı gurur ve onur haline dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

Fellahoğlu şöyle devam etti:

“Bu bir yıllık nişanlılık dönemi ise, bizler nişanlılık dönemini tamamladık. Başka bir adayın seçilmesi, yeni bir nişanlılık, yaşanmış bir sürecin yeniden yaşanması ve bir dönemin heba edilmesi demektir. Bu şehir hepimizindir. El birliği, iş birliği ve güç birliğiyle şehrimize sahip çıkacağız.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.