1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, ÇEVRE PLATFORMU’NU ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU, ÇEVRE PLATFORMU’NU ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU, ÇEVRE PLATFORMU’NU ZİYARET ETTİ

CTP-BG Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve belediye meclis üyeliği adayları, Çevre Platformu’nu ziyaret etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve belediye meclis üyeliği adayları, Çevre Platformu’nu ziyaret etti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, CTP-BG heyetini Çevre Platformu üyeleri Doğan Sahir ve Şerife Gündüz konuk etti.

Fellahoğlu ziyaretteki konuşmasında LTB’yi nasıl devraldıklarını anımsatarak, “Belediyeyi bir yılda normalleştirdik, yaraları sardık. Önümüzdeki 4 yılda Lefkoşa’mızı ayağa kaldıracağız ve yıldızlı belediyeler arasındaki yerimizi alacağız” dedi.

LTB’deki görevi boyunca sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaptıklarını dile getiren Fellahoğlu, hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi.

LTB Başkanı Fellahoğlu, göreve gelmesi halinde sivil toplum örgütleriyle işbirliğine devam etmek istediğini de vurguladı.

Ziyarette kendisine yönetilen bir soru üzerine gıda denetimi konusuna da değinen Kadri Fellahoğlu, “Doğru ve tam hareket için Gıda Yasası ve Hal Yasası gereklidir. Merkezi hükümetten bu yasaları geçirmesini bekliyoruz ” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.