1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. FELLAHOĞLU, EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ
FELLAHOĞLU, EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

FELLAHOĞLU, EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği Başkanı Ahmet Yatman ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği Başkanı Ahmet Yatman ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

LTB Basın Birimi’nin açıklamasına göre, Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği Başkanı Ahmet Yatman, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’na görevinde başarılar dileyerek, LTB başkanlığının şahsına ve Lefkoşa halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Yatman, LTB’nin içinde bulunduğu durumu bildiklerini ve çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, başkentte çöp sorunu gibi bazı sorunların çözülüp düzene girdiğini, diğer sorunların da çözüleceğine inandıklarını belirtti. Yatman, boş arsa ve araziler temizlenirken ortaya çıkan tozun çevre sakinlerini rahatsız ettiğini ve bu sorunla ilgili çağdaş bir çözüm üretilmesi talebinde bulundu.

FELLAHOĞLU: “ZORLUKLARA RAĞMEN İHALELERE ÇIKIYORUZ”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise belediye çalışanlarının büyük imkansızlıkla içinde hizmet verdiğini belirterek hizmetlerin normalleşmeye başladığını söyledi.

Fellahoğlu bu süreçte LTB’ye destek verenlerin başında Türkiye Cumhuriyeti devletinin geldiğini ifade ederek, LTB’nin tüm bu destek ve yardımlarla Lefkoşa halkına daha iyi ve  kaliteli hizmetler vereceğini belirtti.

Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmaların devam ettiğini, kanalizasyon ve su ihalelerine, yollardaki çukurların yamalanması ile ilgili ihaleye çıkıldığını kaydeden Fellahoğlu, yağmurlu günlerde büyük sorunlar yaşanan Doktoroğlu, Sanayi Bölgesi ve Taşkınköy için de projenin hazırlandığını aktararak LTB’de belli bir noktaya gelindiğini ve bunun da umut ve güven verdiğine işaret etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.