1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU ENGELLİLER FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU ENGELLİLER FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU ENGELLİLER FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ

CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı ve Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Engelliler Haftası kapsamında Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu'na ziyarette bulundu.

A+A-

CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı ve Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Engelliler Haftası kapsamında Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu'na ziyarette bulunarak, Görmezler Derneği Başkanı da olan Derviş Yücetürk ile görüştü.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Federasyon ve Görmezler Derneği'nin çalışmalarını dinleyen Fellahoğlu, beklentiler ve ihtiyaçlar konusunda da Yücetürk'ten bilgi aldı.

Fellahoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, engelli insanların hayatlarını tıpkı Avrupa'daki gibi kolaylaştırmanın boyunlarının borcu olduğunu söyledi.
Engelli vatandaşların yaşam standartlarının istedikleri noktaya ulaşması için daha çok çalışacaklarını vurgulayan Fellahoğlu, bunu başarmak için 4 yıl daha talep etti.

Fellahoğlu işbirliği yaparak sorunların çözülmesi anlayışındaki bir kişi olduğunu ifade ederek, Yücetürk'ün kendisine sunduğu eksiklikler ve beklentilere dair raporu aldı ve yapılabilecekler konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin sözünü verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.