1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU ESNAF VE ZANAATKARLAR ODASI’NI ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU ESNAF VE ZANAATKARLAR ODASI’NI ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU ESNAF VE ZANAATKARLAR ODASI’NI ZİYARET ETTİ

CTP-BG Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adayları, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adayları, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Hürrem Tulga başkanlığındaki Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu ziyarette bilgi alış verişi yapıldı.

LTB Başkanlığında bir yıllık dönemin geride kaldığına işaret eden Fellahoğlu, “En çok sevdiğim sloganımız, ‘Birlikte Başarabiliriz’ sloganımızdır. İyisi ile kötüsü ile bir yılı geride bıraktık. Bu bir yılda yaptığımız hatalar varsa unutacağız. Ancak bir yıllık tecrübemizden de yararlanıp, önümüzdeki 4 yıllık dönemde daha çok işler yapıp, güzellikleri birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

LTB Meclis Üyeleri’ne parti ayırımı yapmadan teşekkür eden Fellahoğlu, kaliteli binalar; yapı denetimi ve engelsiz park gibi konular hakkında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Yönetim Kurulu’na bilgi verdi.

Fellahoğlu, “Tüm LTB Meclis Üyeleri bu projelere katkı koydu. Bir dayanışma içerisinde, Lefkoşa’nın güzelliği ve Lefkoşalının huzur ve mutluluğu için çalıştık. Önümüzde kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj projeleri vardır. 4 yıllık dönemde bu sorunları tarihe gömmede, Lefkoşa’yı ‘Yıldızlı Kentler’ arasına koymaya kararlıyız” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.