1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU İLE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TÜRK-SEN VE KOOP-SEN’İ ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU İLE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TÜRK-SEN VE KOOP-SEN’İ ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU İLE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TÜRK-SEN VE KOOP-SEN’İ ZİYARET ETTİ

Fellahoğlu ile Belediye Meclis Üyesi Adayları TÜRK-SEN ve KOOP-SEN’i ziyaret etti

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, meclis üyesi adayları ile birlikte Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) ve Kooperatif Çalışanları Sendikası’nı (Koop-Sen) ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Fellahoğlu ziyaretlerde göreve geldiği bir yılda neler yapıldığını ve neler yapılacağını anlattı.

Türk-Sen’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, geride bırakılan bir yıla yakın sürede yapılan icraatlar ve gerçekleştirilen ilkleri anlatan Fellahoğlu, “Lefkoşa’yı bir yıl önceki kötü duruma düşürenlerin bugün yuvalarından çıkarak eleştiri yapmaya çalışmaları üzücü” ifadesini kullandı.

Geride kalan bir yılda Lefkoşalıyla el ele verdiğini ve fedakarlıkla sorunları minimize etmeye çalıştıklarını belirten Lefkoşa Belediye Başkanı Fellahoğlu  “Katılımcı, şeffaf ve demokratik anlayışla hizmet veriyoruz. Yapı denetimi, sağlık taraması, gıda kontrolleri gerçekleştirdik” dedi.

“Başka Lefkoşa yok” diyerek konuşmasına devam eden Fellahoğlu, “Önümüzdeki dört yıl içerisinde sivil toplum örgütleri ile iş birlikteliğimizi daha artırmak, Lefkoşa’ya daha fazla değer kazandırmak istiyoruz. Bu şehri, bu hale sokan popülizmdir. Bizde popülizme yer yok. Anlım açık, elim temizdir. Veremeyeceğim hiçbir hesap yoktur” dedi.

“BELEDİYEYİ ÇEK YASAĞINDAN ÇIKARDIK”

Ekibiyle birlikte Kooperatif Çalışanları Sendikası’nı (Koop-Sen) ziyaret eden Fellahoğlu, görevde olduğu bir yıllık sürede LTB’yi çek yasağından çıkarttıklarına belirtti.

Fellahoğlu, “Borç yapılanmasına gidildi. LTB’yi çek yasağından çıkardık. Ayın beşinde maaşların ödenmesine başladık. Geriye dönük maaşlar ödendi. Her tek kuruşun hesabını yaptık ve tek kuruşu heba etmedik. Elimiz de vicdanımız da açıktır. İşçi statüsündeki 90 kişi  kadrolandı” ifadesini kullandı.

LTB olarak hayvanlara da sahip çıkmak istediklerini ve hayvan barınağı için devletten yer istediklerine de değinen Fellahoğlu, “Meclis üyesi adayı arkadaşlarım geçmişte yapılanları eleştirmek yerine, bu yanlışları düzeltmek için uğraşmak vermek amacıyla aday oldular. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.