1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, KABUL ETTİ
FELLAHOĞLU, KABUL ETTİ

FELLAHOĞLU, KABUL ETTİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Başkent Lefkoşa’da yaşayan hiçbir insan arasında ayrım yapmadan hareket ettiklerini belirterek

A+A-

“BU ŞEHİRDE YAŞAYAN BÜTÜN İNSALARA BİZ EŞİT HİZMET VERMEKLE YÜKÜMLÜYÜZ, VERMEYE DE ÇALIŞIYORUZ”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Başkent Lefkoşa’da yaşayan hiçbir insan arasında ayrım yapmadan hareket ettiklerini belirterek, “Ayrımcılık zaten yanlış birşeydir .Ayrımcılığı ileri toplumlar  da reddediyor.Vatandaş olsun veya olmasın bu şehirde yaşayan bütün insalara biz eşit hizmet vermekle yükümlüyüz, vermeye de çalışıyoruz”dedi.

Fellahoğlu, Konyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Sancar ile dernek yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, “gerçekten çok kötü bir durumda” belediyeyi devraldıklarını yineleyerek, “Biz elimizden geldiğince bütün imkanlarımızı, tüm şartları zorlayarak bize teslim edilen bu emaneti gözümüz gibi koruyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün iyiye güzele doğru gidiyoruz” dedi.

LTB olarak Başkent Lefkoşa’da yaşayan hiçbir insan arasında ayrım yapmadan hareket ettiklerini kaydeden Fellahoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayrımcılık zaten yanlış birşeydir .Ayrımcılığı ileri toplumlar  da reddediyor.Vatandaş olsun veya olmasın bu şehirde yaşayan bütün insalara biz eşit hizmet vermekle yükümlüyüz, vermeye de çalışıyoruz. LTB her geçen gün iyiye gidiyor daha da ileriye gideceğine inanıyorum. Müjdeli güzel günler önümüzde duruyor, biz bunu görüyoruz ve buna inanıyoruz. Buna inandığımız için de hergün işimize umutla ve kararlıklıkla geliyor, çalışıyoruz. Belediyemiz için de, halkımız için de, bu durum görev süremizin sonuna kadar bu şekilde devam edecek.”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.