1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA BİR DAHA ASLA NİSAN 2013 ÖNCESİNE DÖNMEYECEK”
FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA BİR DAHA ASLA NİSAN 2013 ÖNCESİNE DÖNMEYECEK”

FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA BİR DAHA ASLA NİSAN 2013 ÖNCESİNE DÖNMEYECEK”

Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları KAR-İŞ, Emekliler Cemiyeti, EMO ve Çevre Mühendisleri Odası ve diğer bazı STÖ’leri ziyaret edip destek istedi.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (KAR-İŞ), Emekliler Cemiyeti, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) ve Çevre Mühendisleri Odası ve diğer bazı STÖ’leri ziyaret edip destek istedi.

Ziyaretlerin bazılarına CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da katıldı.

“ÖNCE ALT YAPI”

Alt yapı olmadan hizmet vermeye çalışmanın doğru olmadığını, hayal değil gerçeklerle konuşmak gerektiğini söyleyen LTB Başkanı Fellahoğlu, “Su hatlarını yenilemeden, kanalizasyon hattını ve yağmur suyu drenaj sistemini tamamlamadan yollarınıza asfalt dökemezsiniz. Dökerseniz, bu güne kadar yapılanlar gibi tekrar kazmak durumunda kalırsınız. Gerek Türkiye ve gerekse Avrupa Birliği’nin alt yapıya destekleri vardır. Projelerimiz hazır, kaynağı da belli. İlk fırsatta alt yapımızı yapıp, yollarımızın asfaltını yenileyeceğiz” dedi.

“PROJELER HAZIR”

Bir yıl önce göreve geldiğindeki Lefkoşa ile bugünkü Lefkoşa’yı kıyaslayan Fellahoğlu, “Lefkoşa bir daha asla Nisan 2013 öncesine dönmeyecek. Bir yılda çok şeyler öğrendik, bugün göreve hazırız. Bir yıl içerisinde yaptıklarımız, önümüzdeki dört yıl içerisinde yapacaklarımızın garantisidir.

Bizden başkasının göreve gelmesi, Lefkoşa’nın en az bir yıl daha kaybetmesi demektir. Bu nedenle bizler ‘Yeni maceralara hayır’ diyoruz. Yakaladığımız bu istikrar devam etmelidir. Lefkoşalılar kentimizi riske atmamalıdır” şeklinde konuştu ve “Popülizm yapmadım. Popülizm yaparak seçileceksem, hiç seçilmeyim daha iyi” diye sözlerine ekledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.