1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “FELLAHOĞLU LEFKOŞALIYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEK”
“FELLAHOĞLU LEFKOŞALIYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEK”

“FELLAHOĞLU LEFKOŞALIYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEK”

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kooperatif Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Güröz ile Sendika Genel Sekreteri Rifat Tuğsal ve Yönetim Kurulu üyesi Alper Pehlivan’dan oluşan heyeti kabul etti.

A+A-

GÜRÖZ: “FELLAHOĞLU LEFKOŞALIYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEK”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kooperatif Görevlileri Sendikası (Koop-Sen) Genel Başkanı Mehmet Ali Güröz ile Sendika Genel Sekreteri Rifat Tuğsal ve Yönetim Kurulu üyesi Alper Pehlivan’dan oluşan heyeti kabul etti.

GÜRÖZ

Koop-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güröz, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun Lefkoşalıya hak ettiğini hizmeti vereceğine inandığını belirterek, Fellahoğlu’nun Başkenti bu kötü gidişten kurtaracağını iddia etti.

LTB’de yaşanan sorunların küçük bir ölçeğinin Koop Süt’te de yaşandığına vurgu yapan Güröz, ancak yeni yönetimin göreve gelmesi ile birlikte sorunların aşıldığını belirtti.

Yeni dönemde yönetim ile sendikanın seferberlik başlatarak Koop-Süt’ün son 6 ayda, 6 milyon TL’lik eski borcunun kapatıldığını, bunun yanı sıra 3 milyon TL’de kâra geçildiğini anlatan Güröz, Koop-Süt’ün bugün iyi bir noktada olduğunu söyledi.

Güröz, elbirliği ile hareket edilmesi halinde LTB’nin de bu zor günlerden en kısa sürede kurtulacağını ifade etti.

FELLAHOĞLU

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise yaptığı konuşmada, Koop-Sen yetkililerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Koop-Sen’in çok önemli bir sendikal örgütlenme olduğunu söyledi.

“Özellikle Koop-Süt önümüzde çok önemli dersler alabileceğimiz bir süreçten geçip bugünlere gelmiştir” diyen Fellahoğlu, Koop Süt’te yaşananların Kıbrıs Türk Halkına gerçekten istenirse neler yapılabileceğinin, en somut göstergelerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.