1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA’YA BİR DAHA KÖTÜ GÜNLER YAŞATMAMAYA KARARLIYIZ”
FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA’YA BİR DAHA KÖTÜ GÜNLER YAŞATMAMAYA KARARLIYIZ”

FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA’YA BİR DAHA KÖTÜ GÜNLER YAŞATMAMAYA KARARLIYIZ”

CTP-BG Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu,

A+A-

CTP-BG LTB ADAYI FELLAHOĞLU BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

FELLAHOĞLU: “LEFKOŞA’YA BİR DAHA KÖTÜ GÜNLER YAŞATMAMAYA KARARLIYIZ”

CTP-BG Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa’ya bir yıl önce yaşanan kötü günleri bir daha yaşatmamaya kararlı olduklarını belirterek, istikrarın önemine değindi ve LTB’yi 29 Haziran’dan sonra da yönetmeye talip olduklarını vurguladı.

CTP’den verilen bilgiye göre, Fellahoğlu, Merit Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla, LTB’deki bir yıllık icraatlarını ve yeni dönem projelerini anlattı.

Toplantıya, CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG MYK üyeleri, Maliye Bakanı Zeren Mungan ve Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle katıldı.

YORGANCIOĞLU: “LTB’DE ARTIK KAOS YOK”

CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde 1 yıl önce yaşanan kaos ortamının artık kaybolduğunu ifade ederek, 7 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen ara seçimde Kadri Fellahoğlu ve ekibiyle 3 aşamalı bir proje oluşturduklarını ve bu proje ile LTB’yi bir yılda; yönetilebilir hale getirdiklerini, mali durumunu disiplin altına aldıklarını ve Lefkoşa’nın kirli yapısını çok daha iyi konuma getirdiklerini anlattı.

Yeni dönemde ise Lefkoşa’yı yeniden projelendirmek ve halka çok daha kaliteli bir yaşam sunabilmek adına ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Yorgancıoğlu, Lefkoşa halkının hak ettiği hizmet anlayışından vazgeçmemesi gerektiğini söyledi.

FELLAHOĞLU: “MALİ YAPI DÜZENE GİRMEYE BAŞLADI”

LTB Başkanı ve CTP-BG Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu da, misyonunu 3 cümle ile özetleyerek, “Bir daha asla, yeni bir maceraya hayır ve Lefkoşalı uygulanabilir projeler bekliyor” dedi. 

Mali yapının kendi dönemlerinde düzlüğe çıkmaya başladığını söyleyen Fellahoğlu, çalışanların maaşlarını alabildiği ve Lefkoşa halkına temel belediye hizmetlerinin sunulmaya başlandığı bir yıl geçirdiklerini ifade etti.

Lefkoşa’ya bir yıl önce yaşanan kötü günleri yaşatmamaya kararlı olduklarını dile getiren Fellahoğlu, istikrarın önemine değindi. Yakalanan normalleşme sürecini riske sokmadan, uluslararası alanda tanınmış bir belediye olan LTB’yi 29 Haziran’dan sonra da yönetmeye talip olduklarını anlatan Fellahoğlu, Lefkoşa halkının şu anda yeni bir maceraya ihtiyacı olmadığını kaydetti.

Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa halkının mevcut hizmetten çok daha fazlasını hak ettiğine dikkat çekerek, Lefkoşa’ya ve Lefkoşa halkına daha fazla hizmet etmeyi istediklerini ve bunun için çalıştıklarını belirtti, istikrarın önemine değindi.

FELLAHOĞLU’NUN PROJELERİ

Basın toplantısında sunum yapan LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, projelerinden bahsetti ve Bisiklet Master Planı oluşturduklarını, Lefkoşa halkına bir bisiklet yolu kazandıracaklarını, yeni dönemde LTB Tiyatro binasının tamamlanacağını, Lefkoşa’ya amfi tiyatro ve Müzik Eğitim Merkezi kazandıracaklarını, LTB’ye ait bir kütüphane oluşturulması yönünde bir çalışmaları olduğunu ve Lefkoşa Şehir Müzesi’ni oluşturacaklarını anlattı.

Dereboyu’ndan başlayıp Asmaaltı’na kadar gidecek bir tramvay projeleri bulunduğunu da ifade eden Kadri Fellahoğlu, Dereboyu Yol Projesi’nin de bu tramvay projesine göre bir yenilik kazanacağını söyledi. Lefkoşa’da hayvan barınağının bulunmadığını da dile getiren Fellahoğlu, bunun önemli bir eksik olduğunu ve seçimlerden sonra bir de hayvan barınağı yapılacağını kaydetti.

LTB Gençlik Meclisi’ni oluşturarak Lefkoşa’da yaşayan gençleri belediyenin ilerleme sürecine dahil etmek istediklerini ifade eden Fellahoğlu, Engelsiz Lefkoşa projesiyle de engelli vatandaşlara yönelik hizmet verileceğini kaydetti.

Fellahoğlu, Yaşlılara Avrupalı Hizmet ve Mutlu Yaşam Merkezi oluşturacaklarını da söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.