1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, “LET’S DO IT” KAMPANYASI’NA KATILDI
FELLAHOĞLU, “LET’S DO IT” KAMPANYASI’NA KATILDI

FELLAHOĞLU, “LET’S DO IT” KAMPANYASI’NA KATILDI

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Başkan adayı Kadri Fellahoğlu bugün “Lets Do It” kampanyasına katıldı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Başkan adayı Kadri Fellahoğlu bugün “Lets Do It” kampanyasına katıldı.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Fellahoğlu, Lefkoşa’da belediye personelleriyle birlikte hem temizlik yaptı, hem de çeşitli bölgeleri gezerek yapılan çalışmaları denetledi.

Fellahoğlu ülke çapında ilk kez böylesi büyük ve geniş katılımlı bir temizlik kampanyası düzenlendiğini söyleyerek, bunun bir başlangıç olmasını diledi.

Tüm Kuzey Kıbrıs’ta olduğu gibi, başkent Lefkoşa’da da sabah 08.00 itibarıyla merkezi hükümet, yerel yönetim, sivil toplum örgütleri, özel şirketler ve duyarlı vatandaşların katılımıyla temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Fellahoğlu, başkentin temizlenmesine ve daha iyi çevreye kavuşmasına katkı koyan tüm kurum, kuruluş, örgüt, işletme ve kişilere teşekkür etti.

Böylesi kampanyaların hem çevre bilinci ve dayanışma ruhunun gelişmesine katkıda bulunduğunu, hem de ülkeye sahip çıkma duygusunu geliştirdiğini belirten Fellahoğlu, Lefkoşa adına duyarlılık gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.