1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU: “MUHTARLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
FELLAHOĞLU: “MUHTARLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

FELLAHOĞLU: “MUHTARLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Dizliklioğlu’yla dernek üyelerini kabul etti.

A+A-

LTB’den yapılan açıklamaya göre,  LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu görüşmede yaptığı konuşmada, Derviş Dizliklioğlu ile dernek üyelerine teşekkür ederek, muhtarların önemli bir görev üstlendiğinin bilincinde olduğunu söyledi.

Seçimin geride kaldığını, halkın takdiri sonucunda belediye başkanı olduğunu kaydeden Fellahoğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren gerek belediye çalışanları,  gerekse belediye meclis üyeleri ile birlikte dayanışma içerisinde LTB ile Lefkoşa’yı içine düştüğü çok zor durumdan kurtarmak için çalıştığını belirtti.

Belediye gelirlerinin giderek artmakta olduğunu kaydeden Fellahoğlu, Lefkoşa halkına anlayışlarından dolayı teşekkür etti. 

Fellahoğlu, Lefkoşa halkının yanı sıra belediye çalışanlarına da, temel sorunlarına henüz bir çözüm üretilememesine karşın çok kısa sürede işlerine dört elle sarılmaları ve hizmetlerin giderek normalleşmeye başlaması nedeni ile teşekkür etti.

“MUHTARLARIMIZ BÖLGELERİNDEKİ SIKINTILARI ANINDA BİZE BİLDİRSİN”

Seçim döneminde söylediği gibi muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını anlatan Fellahoğlu, muhtarların bölgelerine hakim olduğunu ve dolayısı ile vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenebileceklerini söyledi.

Muhtarlardan bölgelerindeki vatandaşların sıkıntılarını anında bildirmesini de isteyen Fellahoğlu, “Bu işbirliği bizim işimizi kolaylaştırır. Böylelikle bizlerde en kısa sürede ve en iyi şekilde halkımıza hizmet verebiliriz” dedi.

DİZLİKLİOĞLU: “BAŞKANIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Lefkoşa Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Dizliklioğlu ise, Başkan Fellahoğlu ile işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını belirterek,  belediyenin alacaklarını kişi, kurum, kuruluş ayrımı yapmaksızın en kısa sürede toplaması gerektiğini söyledi.

Borçların toplanması ile birlikte personel maaşlarının da ödenebileceğini kaydeden Dizliklioğlu, muhtarlar olarak LTB’ye ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.