1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU: “ÖNÜMÜZDEKİ DÖRT YILDA, TAMİR ETTİĞİMİZ AMİRAL GEMİSİ’Nİ OKYANUSLARA AÇACAĞIZ”
FELLAHOĞLU: “ÖNÜMÜZDEKİ DÖRT YILDA, TAMİR ETTİĞİMİZ AMİRAL GEMİSİ’Nİ OKYANUSLARA AÇACAĞIZ”

FELLAHOĞLU: “ÖNÜMÜZDEKİ DÖRT YILDA, TAMİR ETTİĞİMİZ AMİRAL GEMİSİ’Nİ OKYANUSLARA AÇACAĞIZ”

Fellahoğlu: “Önümüzdeki dört yılda, tamir ettiğimiz amiral gemisi’ni okyanuslara açacağız”

A+A-

FELLAHOĞLU ŞEHİT AİLELERİ VE MALÜL GAZİLER DERNEĞİ İLE KIBRIS TÜRK GAZETECİLER BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adayları, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği ile Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’ni ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’ni ziyaretinde CTP-BG Heyeti’ne, aynı zamanda şehit çocukları olan CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk ve Sağlık Bakanlığı eski Bakanı Eşref Vaiz de eşlik etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada Genel Sekreter ve eski Bakanının olduğu gibi Başkanının da şehit çocuğu olduğu bir partiden geldiğine işaret eden Fellahoğlu, “Buraya her geldiğimde duygulanırım. Lefkoşa’nın bir yıl önceki durumunu düşündüğümde de duygulanırım. 18 Haziran 1958 yılında kurulan Lefkoşa Türk Belediyesi, 28 belediyemiz arasında isminde ‘Türk’ olan tek belediyedir ve bu belediyeyi yakıp, yıkarak terk edenler, bugün yine adaydırlar. Bizler canla başla çalışıp, bu değeri koruduk. İhanet etmedik, Lefkoşa’mıza sahip çıktık” dedi.

LTB Başkanlığı için çok değerli arkadaşlarının aday olduğunu belirten Fellahoğlu, onlarla Lefkoşa’nın geleceğini, Lefkoşa için gerekli olan projeleri konuşmak, tartışmak istediğini ancak bunun gerçekleşemediğini kaydetti.

Fellahoğlu,  “Lefkoşa yerlerde idi, ayağa kaldırdık. Bugün Lefkoşa’da yaşamak maraz vesilesi değil, onur ve gurur meselesidir. Daha yapacak çok işimiz var ve önümüzdeki dört yılda, tamir ettiğimiz Amiral Gemisi’ni okyanuslara açacağız” şeklinde konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.