1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU: "ŞATAFATLI İŞ DEĞİL, KALICI İŞ YAPIYORUZ"
FELLAHOĞLU: "ŞATAFATLI İŞ DEĞİL, KALICI İŞ YAPIYORUZ"

FELLAHOĞLU: "ŞATAFATLI İŞ DEĞİL, KALICI İŞ YAPIYORUZ"

LTB ile Necati Taşkın İlkokulu izcileri Taşkınköy’de bir parka fidan dikti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Necati Taşkın İlkokulu İzci Kolu’ndan öğrenciler, daha yeşil bir Taşkınköy yaratılması adına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Etkinliğe LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu, LTB Park Bahçe Şubesi Amiri Ferdiye Sav yanında belediye personelleri ve izci kolundan çocuklar katıldı.

Minikler, kendi isimleri ile diktikleri fidanları her hafta sulayacak ve bakımını sağlayacak, böylece yeşilin korunması ve doğa sevgisi konusunda daha bilinçli noktaya getirilecek.

Fellahoğlu: Şatafatlı iş değil, kalıcı iş yapıyoruz

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu şatafatlı işler yapacak durumlarının olmadığını ifade ederek, daha anlamlı ve kalıcı işler yapmayı tercih ettiklerini vurguladı.

Fellahoğlu, çocukların fidan dikme isteğinin çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, bu mesajın topluma en iyi şekilde yayılmasını arzu etti. Kalıcı bir çalışma yapıldığını ifade eden Fellahoğlu, ekilen fidanların büyüyerek bölgenin yeşillenmesine fayda sağlayacağını belirtti.

Konuşmaların ardından çocuklar ve veliler, şube çalışanlarının yardımları ile kendi isimlerini taşıyan fidanların dikimini gerçekleştirdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.